Skip to main content

Kotisiivooja Tampereelle

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys on tunnettu asiakaslähtöisestä palvelusta ja moni asiakas onkin erittäin pitkäaikainen.

Käytännössä työssä tehdään kotitalouksien ylläpitosiivouksia monipuolisesti Tampereen alueella. Työnkuvaan on tulossa vaihtelevasti myös loppusiivouksia sekä rakennussiivouksia. Työssä pärjää hyvin reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella. Toki aiemmasta siivouskokemuksesta on etua.

B-ajokortti ja oma auto on välttämätön, koska työssä liikutaan kohteiden välillä omalla autolla. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Työkielenä on Suomi, joten kielitaidon tulisi olla vähintäänkin hyvä.

Töitä tehdään arkisin aamu-/päivävuorossa ja töitä on tarjolla täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti tekijän tilanteesta riippuen.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja työt aloitetaan heti tekijän löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

VISIO - PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Jätä hakemus: http://visiohr.likeit.fi/apply/29591382
Työpaikan osoite: Tampere, 33100
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 22.10.2024 06:00
Ilmoitus jätetty: 14.10.2024 13:41
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6081f028-9cc9-4785-962e-751d4339bdb2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotisiivooja Tampereelle

VISIO Henkilöstöratkaisut Pirkanmaa Oy
Tampere
Pirkanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti