Skip to main content

Koulujen ja opetuksen keikkatyö

Tule sijaiseksi kouluillemme!

Sijaisia tarvitaan alakouluille luokanopettajiksi, yläkouluille tuntiopettajiksi, koulunkäynninohjaajiksi ja lukiolle aineenopetukseen. Osa toimipisteistä on ruotsinkielisiä.

Jalavan koulu on erityiskoulu, johon tarvitaan ohjaavaa opetusta ja erityistä tukea antavia työntekijöitä koulunkäynninohjaajiksi. Opetusmenetelmät tukevat toisiaan ja pohjautuvat ensisijaisesti oppilaiden kokemukselliseen oppimiseen.

Kaikilta sijaiseksi tulevilta vaaditaan 18 vuoden ikä. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, toisen asteen tutkintoa (lukio tai opistotaso) tai kokemusta alalta. Ennen kaikkea haemme innostuneita ja opetusalan tehtävistä kiinnostuneita ja soveltuvia, motivoituneita keikkalaisia.

Työntekijöiltämme tarkistetaan rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Rikostaustaote esitetään Lohja rekrylle tapaamisessa tai sen jälkeen erikseen sovittuna aikana.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia, käy täyttämässä hakemus, jossa samalla ilmoittaudut sijaisrekisteriimme. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry -järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Jos olet jo tehnyt meille sijaisuuksia Kuntarekry -järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisen sopimiseksi. Tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai [email protected]

Tutustu opetukseemme:
https://www.lohja.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/opetus-ja-koulutus/

Tervetuloa keikkalaiseksi koulumaailmaan!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-04-155-13/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 374 6441
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: KVTES:n tai OVTES:n mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 29.11.2024 13:00
Ilmoitus jätetty: 23.09.2024 14:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 554a37e2-bcee-45ce-aa4e-d6a53da8dfe2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti