Skip to main content

koulunkäynninohjaaja

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalle haetaan yhtä määräaikaista KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA (nro 059) 23.9.2024-16.3.2025.

Toimipiste palvelussuhteessa on Savion koulu, joka on n. 450 oppilaan monimuotoinen, kaikille oppijoille sopiva koulu. Savion koulun toiminta-ajatus "Yhdessä oppii elämään" ohjaa koulumme toimintaa. Toiminta-ajatuksen perustana on yhdessä oppiminen, toisen tukeminen ja hyväksytyksi tuleminen. Oppilaamme opiskelevat vuosiluokilla 0-9 joustavissa ryhmissä ikäkauden ja edellytystensä mukaisesti. Opetuksessa korostamme yhteistoiminnallisia oppimismenetelmiä monipuolisissa toiminta- ja oppimisympäristöissä.

Tätä tulet meille tekemään
Haemme joukkoomme koulunkäynninohjaajaa, jolta toivomme kykyä ohjata yleistä, tehostettua, erityistä sekä vaativaa erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Koulunkäynninohjaajan työhön kuuluu oppilaiden ohjaamista oppitunneilla sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamista yleis- ja erityisopetuksen oppilaille.

Näin onnistut tehtävässä
Onnistut tehtävässä, kun olet kiinnostunut toimimaan laaja-alaisesti eri opetusmuodoissa yleisopetuksesta vaativaan erityiseen tukeen. Sinulla on osaamista sekä innostuneisuutta lasten ilta- ja aamupäivätoiminnan ohjaamiseen. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja myönteistä otetta työn kehittämiseen. Arvostamme lapsilähtöistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Keravalla koulunkäynninohjaajilla on käytössä vuosityöaika, 100 % palkkaus. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KERAVA-02-242-24/fi_FI
Yhteystiedot: Virka-apulaisrehtori Tiina Poutanen p. 0403182289 ([email protected])
Työpaikan osoite:
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työ alkaa: 23.09.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 20.09.2024 13:15
Ilmoitus jätetty: 10.09.2024 16:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9f261068-64cc-4c7b-a367-a91d9f5f8746

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

koulunkäynninohjaaja

Keravan kaupunki
Kerava
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti