Skip to main content

koulunuorisotyöntekijä

Jatkamme koulunuorisotyöntekijöiden tehtävän hakuaikaa.

Ylöjärven nuorisopalvelut tarjoaa monipuolisia palveluja kaupungin nuorille esim. nuorisotiloja, liikkuvaa nuorisotyötä ja erityisnuorisotyötä. Nuorille järjestetään leirejä ja retkiä sekä annetaan mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja vaikuttamiseen. Nuorisopalveluiden työyhteisö on reilun 20 henkilön työyhteisö, jossa tuetaan ja kannustetaan työkaveria, jaetaan ja kehitetään osaamista sekä nauretaan paljon.

Ylöjärven kaupungin nuorisopalvelut tekee tiiviisti yhteistyötä koulujen kanssa. Nuorisopalveluissa työskentelee viisi kouluyhteisöohjaajaa, jotka ovat mukana joka päivä koulun arjessa. Myös muut nuorisopalveluiden työntekijät osallistuvat kouluyhteistyöhön mm. ryhmäytyksissä. Haemme hankerahoituksella syyslukukaudeksi 2024 kahta koulunuorisotyöntekijää, jotka työskentelevat kouluyhteisöohjaajien työparina yhtenäiskouluilla.

Koulunuorisotyöntekijän työ on kohtaamistyötä. Työtehtäviin kuuluu mm. välituntitoiminta, vapaamuotoisten tapahtumien järjestäminen ja nuorten elämän eri teemojen parissa työskentely. Kohderyhmä on 5.-9.luokkalaiset. Työtä tehdään kouluyhteisöohjaajan ja nuorten kanssa sekä koko koulun henkilökunnan että opiskeluhuollon työntekijöiden kanssa. Kohtaamistyön lisäksi koulunuorisotyöntekijöille kuuluu jonkin verran hankkeeseen liittyviä kirjallisia töitä kuten erilaisten raporttien koostamista. Hankkeen tavoitteena on lisätä kouluyhteisöohjauksen laatua eli tukea entistä paremmin kouluissa olevien oppilaiden hyvinvointia ja lisätä kouluviihtyvyyttä.

Haemme Koulunuorisotyöntekijä -hankkeeseen kahta työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun. Työaika on 38,25h/vk. Toinen koulunuorisotyöntekijä työskentelee Kauraslammen koululla yhdessä kouluyhteisöohjaajan kanssa ja toinen koulunuorisotyöntekijä kiertää muita yhtenäiskouluja ollen vuoronperään eri kouluyhteisöohjaajan työparina.

Kelpoisuusvaatimuksena työtehtävään on soveltuva perustutkinto tai korkeakoulututkinto.
Työtehtävä vaatii luovuutta, tiimityötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.
Eduksi katsomme kokemuksen nuorisotyöstä, koulunuorisotyöstä ja verkostoyhteistyöstä.

Jatkettu hakuaika päättyy 17.7.2024
Haastattelut pidetään viikolla 31.
Työt alkavat 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Jatketussa haussa huomioidaan jo aikaisemmin tehtävään hakeneet.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toimen täyttämisessä noudatetaan koeaikaa, jonka pituus riippuu työsuhteen aloittamisajankohdasta.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/YLO-02-29-24/fi_FI
Yhteystiedot: Riikka Kärkkäinen, nuorisopalvelupäällikkö
p. 050 523 2087
sähköposti [email protected]
(lomalla 8.-29.7.)
Työpaikan osoite:
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: 12.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 17.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 02.07.2024 14:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a880d6e2-2780-4f44-ac51-141f217c50e1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti