Skip to main content

koulunuorisotyöntekijä

Hei, sinä nuorisotyön monitaitaja! Meillä olisi vallattoman mahtava työyhteisö, joka hakee porukkaansa uutta osaajaa!

Tässä uudessa koulunuorisotyön tehtävässä pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja toimimaan monipuolisesti eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa! Tekemistä siis riittää, eivätkä työpäivät ole toisensa näköiset. Useat työtehtävät toteutetaan lupsakassa ja ammattitaitoisessa työporukassa, ja saat työpariksesi mm vapaa-aikasihteerin, etsivän nuorisotyöntekijän sekä liikuntaneuvojan. Koulunuorisotyöntekijä työskentelee perusopetuksen 1.-9. luokan oppilaiden sekä lukion opiskelijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Arvoistamme työkokemusta lasten ja nuorten parissa, itseohjautuvaa työotetta, avarakatseisuutta sekä hyviä kohtaamisen taitoja. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote. Palkkaus 2595,02 euroa. Rautalammin kunta on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään Rautalammilla 23. ja 25.09.2024. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset sekä työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen (31.5.2026 saakka). Määräaikaisuuden peruste on määräaikainen hankerahoitus. Työaika on 38,25 tuntia / viikko.

Koulunuorisotyöntekijä on aikuinen, jonka hihasta on helppo tarttua arjen kuulumisten vaihtoon, seuraksi koulupäiviin tai vaikka ongelmatilanteen kohdatessa. Koulunuorisotyöntekijä on koulussa lapsia ja nuoria varten.
Koulunuorisotyöntekijä on nuorisoalan ammattilainen, joka suunnittelee, arvioi ja kehittää koulussa tapahtuvaa nuorisotyötä yhteistyössä koulun henkilökunnan, huoltajien, lasten/nuorten ja muiden nuorisoalan toimijoiden kanssa. Koulunuorisotyön tärkeimpänä tavoitteena on edistää koulunuorisotyötä, turvata koulurauhaa sekä taata turvallisten aikuisten läsnäolo kouluissa. Laadukkaalla koulunuorisotyöllä vahvistetaan yhteisöllisyyttä, lisätään nuorten hyvinvointia ja viihtyvyyttä, ehkäistään kiusaamista sekä tarjotaan lapsille ja nuorille turvallisen aikuisen läsnäoloa arkipäivään.

Koulunuorisotyön työnkuvaan kuuluu mm. osallisuutta lisäävä toiminta, yksilötapaamiset ja keskustelutuki, kiusaamisen ehkäisy yhdessä koulun muun henkilökunnan kanssa, säännöllinen välituntitoiminta (mm. liikuntavälitunnit ja koulukahvit), ryhmäytys-/tunnetaitotunnit ja muut teemalliset oppitunnit, nuorisotilatyö sekä kerho-ohjaus. Toiminta toteutuu hankerahoituksella, joten työnkuvaan sisältyy myös hanketyöskentelyä (mm. toimintakertomuksen kirjoittaminen).

Koulunuorisotyöntekijä tukee oppilaiden ja opiskelijoiden osallisuutta koulun arjessa. Koulunuorisotyö antaa tietoa eri teemoista, joita lapsi tai nuori elämässään kohtaa. Näitä voivat olla esimerkiksi yksinäisyys, seksuaalisuus, päihteet, mielen hyvinvointi, stressin hallinta, elämänhallintataidot sekä erilaiset haasteet ihmissuhteissa.

Lasten ja nuorten ideoihin ja toiveisiin koulunuorisotyöntekijä tarttuu innokkaasti ja erilaiset oppilaiden/opiskelijoiden kanssa tehdyt projektit värittävät mukavasti työnkuvaa. Koulunuorisotyöntekijä pääsee tekemään yhteistyötä myös tutoreiden, tukioppilaiden, oppilas-/opiskelijakunnan hallitusten sekä nuorisovaltuuston nuorten kanssa.

Tehtävään sisältyy jonkin verran iltatyötä. Koulunuorisotyöntekijä pääsee itse vaikuttamaan työaikoihinsa.
Rautalammilla on kaksi peruskoulua: 22 oppilaan Kerkonjoen koulu ja 220 oppilaan Matti Lohen yhtenäiskoulu. Lisäksi Rautalammilla toimii 100 opiskelijan ratsastuslukio.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619702/fi_FI
Yhteystiedot: Vapaa-aikasihteeri Inna Kääriäinen, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2595,02
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 18.09.2024 09:00
Ilmoitus jätetty: 04.09.2024 15:26
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d35ee4c5-ac8e-4d12-b751-7c43c863146f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti