Skip to main content

Koulutuspalveluiden myyjä

Liity tiimiimme: Koulutuspalveluiden Myyjä Suomen Ensiapukoulutus Oy:ssä

Oletko innostunut myynnistä ja koulutuksesta? Haluatko kehittää itseäsi merkityksellisten tehtävien parissa? Etsimme nyt kokoaikaista ja vakituista koulutuspalveluiden myyjää tiimiimme!

Miksi juuri sinä?

Tässä roolissa pääset vaikuttamaan yritysasiakkaidemme koulutustarpeisiin ja tarjoamaan heille ratkaisuja, jotka ovat paitsi hyödyllisiä myös pakollisia työelämässä. Meidän koulutuksemme kattavat kaikki keskeisimmät lyhytkoulutukset, ja saat olla osa tiimiä, joka varmistaa, että asiakkaamme saavat ajankohtaisia ja laadukkaita koulutuksia.

Tarjoamme sinulle:

  • Kolmen kuukauden takuupalkka: Uuden työntekijän palkka on taattu kolmeksi kuukaudeksi, jotta voit keskittyä täysillä oppimiseen ja menestymiseen tehtävässäsi.
  • Vakaan ja pitkäjänteisen työsuhteen: Suomen Ensiapukoulutus Oy:ssä, jossa arvostamme työntekijöitämme ja heidän hyvinvointiaan.
  • Monipuolisia tehtäviä: Työskentelet merkityksellisten tehtävien parissa ja saat mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta laajasta koulutusvalikoimastamme.
  • Kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen: Tuemme sinua alusta alkaen, jotta pääset nopeasti jyvälle tehtävistäsi.
  • Viihtyisän työympäristön: Työskentelet ergonomisessa ympäristössä, jossa viihtyvyys ja hyvinvointi ovat etusijalla.
  • Laajan työterveyshuollon: Huolehdimme terveydestäsi kattavasti.
  • Isot organisaation edut: Hyödynnä yhtiön tarjoamat edut ja mahdollisuus osallistua yhtiön omiin koulutuksiin työajalla.
  • Yhteisöllisen työpaikan: Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa, ja hyvinvoiva työntekijä on paras mahdollinen asiakaspalvelija.

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme aiempaa näyttöä yritysmyynnistä, mutta tärkeintä on aito halu oppia ja kehittyä. Jos olet energinen, asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si linkin kautta. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että pääset aloittamaan työt mahdollisimman pian!

Tervetuloa joukkoomme tekemään tärkeää työtä ja kehittämään osaamistasi yhdessä ammattilaisten kanssa!


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti