Skip to main content

Kramerin kuljettaja lumitöihin

Tulevan talven lumitöihin etsimme Kramer kuljettajia Hyvinkäälle rakennustyömaalle.

Työt alkavat lumisateiden myötä ja kesto arviolta noin 4 -5 kk. Työaika alkaa useimmiten jo aamuyöstä. Työ sisältää mahdollisesti myös muuta rakennuslogistista työtä.

Kokemuksen lisäksi työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tämä työ kuuluu Hetipalkka-malliin, jolloin palkanmaksu on joka Perjantai!

Mikäli talven hommat kiinnostaa, niin laitathan hakemuksesi työpaikan linkin kautta tai sähköpostilla [email protected]. Voit myös soitella 0442814612

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden alojen työpaikkoja tarjolla. Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen. Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kramerin kuljettaja lumitöihin

Hyvinkää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti