Skip to main content

Kumppanuus- ja varainhankintapäällikkö - Nenäpäivä-säätiö

Nenäpäivä kerää varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön sekä edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Nenäpäivä-kampanjan järjestää Nenäpäivä-säätiö, joka toimii kampanjaorganisaationa yhdeksälle järjestölle. Keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta, turvaa, terveyttä ja ravinnonsaantia.

Haluatko työn, jossa pääset olemaan mukana luomassa parempaa huomista?

Haemme Nenäpäivä-säätiölle 

Kumppanuus- ja varainhankintapäällikköä 

vastaamaan kaupallisista kumppanuuksista ja varainhankinnasta.

Etsimme dynaamista kumppanuus- ja varainhankinnan osaajaa, joka toimii keskeisessä roolissa uusien kumppanuuksien hankinnassa sekä erilaisten kumppanuusmallien kehittämisessä ja kaupallistamisessa. Tehtävässä edellytetään vahvaa operatiivista osaamista sekä myynti- ja ideointikykyä monialaisten ja -mediallisten kumppanuuksien hankinnasta sekä niiden näkemyksellisestä ja innovatiivisesta tuotteistuksesta ja ilmiöittämisestä. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa moniin ratkaisuihin. Toimipisteemme sijaitsee kauniilla paikalla Helsingin keskustassa.

Tehtäväsi ja vastuualueesi

  • Kaupalliset kumppanuudet ja yhteistyö: Vastaat uusien kaupallisten yrityskumppaneiden hankinnasta, olemassa olevien kumppanuuksien ylläpidosta sekä muiden yhteistyömallien kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä mediakumppanien ja muiden Nenäpäivä-kampanjan toteuttamiseen osallistuvien tahojen kanssa varmistaen edellytykset onnistuneeseen toteutukseen ja näkyvyyteen. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä yhdeksän jäsenjärjestömme kanssa. 
  • Varainhankintakampanjat ja Nenäpäivä-kauppa: Suunnittelet ja toteutat säätiön ja sen kumppaneiden varainhankintakampanjoiden ilmiöittämistä eri kanavissa ja mobilisoit vapaaehtoisverkostoja. Vastaat myös Nenäpäivä-kaupan uudistuksesta ja kaupallistamisesta eri kohderyhmille.
  • Raportointi ja analytiikka: Seuraat ja analysoit kumppanuuksien ja varainhankintakampanjoiden tuloksia, ja laadit säännöllisiä raportteja säätiön johdolle varmistaen toiminnan tehokkuuden ja tavoitteiden saavuttamisen.

Odotamme sinulta

  • 3–5 vuoden kokemusta kaupallisten kumppanuuksien kehittämisestä, hankinnasta ja hallinnoinnista sekä varainhankinnasta. 
  • Kokemusta monimediallisista ratkaisuista ja digitaalisten kanavien sisällöntuotannosta ja hyödyntämisestä sekä maksetussa että orgaanisessa ympäristössä.
  • Yrittäjämäistä työotetta ja kykyä johtaa itsenäisesti monimutkaisia projekteja sekä saavuttaa asetetut tulostavoitteet.
  • Luovuutta ja ”hands-on” -asennetta sekä organisointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.
  • Erinomaisia viestintä- ja neuvottelutaitoja suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 
  • Soveltuvaa koulutusta ja näyttöjä tuloksellisista toteutuksista.

Tulet työllistymään innostavaan ja ammattitaitoiseen, pieneen ja tiiviiseen työyhteisöön, jossa työskentelymahdollisuudet ovat joustavat ja nykyaikaiset. Saat merkityksellisen ja monipuolisen työn, jossa pääset vaikuttamaan tärkeiden varainhankintakampanjoiden menestykseen ja kumppanuusmallien kehittämiseen. Saat mahdollisuuden kehittää ja vaikuttaa asioihin uudistuneessa säätiössä, täysin uudenlaisessa roolissa. 

Jos haluat olla mukana rakentamassa parempaa maailmaa ja edistää lasten oikeuksia, tämä tehtävä voi olla sinua varten! 

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä ja Nenäpäivä-säätiöstä saat soittamalla konsulteillemme Johanna Aholalle, p. 0400 739 308 ([email protected]) tai Anna Hirsimäelle, p. 050 382 2466 ([email protected]).

Hae tehtävää 26.9.2024 mennessä jättämällä CV:si, hakemuskirjeesi ja palkkatoiveesi osoitteessa: valtagroup.fi/avoimet-tyopaikat

Hakuaika päättyy: 26.09.2024 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kumppanuus- ja varainhankintapäällikkö - Nenäpäivä-säätiö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.09.2024

Yrityksen koko: 
5 - 9 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti