Skip to main content

Kunnossapidon moniosaaja, Rovaniemi

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Finavia on kestävän kehityksen edelläkävijä Suomessa ja toimialallaan. Vauhditamme koko lentoliikennealan vastuullisuutta. Tämän mahdollistavat työssään viihtyvät ja jatkuvasti kehittyvät eri alojen asiantuntijat. Yhdessä teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Haluatko tehdä työtä, jonka ansiosta maailma näkee revontulet? Näkisitkö itsesi tyyppinä, joka sulavasti vaihtaa roolia aina harja-auton ratista pelastajan saappaisiin tilanteen vaatimalla tavalla?

Haemme Rovaniemen lentoasemalle kunnossapidon moniosaajia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2024-2025.

Tehtäviisi kuuluu maa- ja lentoliikennealueiden sekä muiden lentoasema-alueiden kunnossapitoa. Osallistut lentoaseman palo- ja pelastustoimeen sekä lentokoneiden tankkaukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta huollon ja kunnossapidon tehtävistä, konekaluston tuntemusta sekä kiinnostusta tekniikkaan. Tehtävässä tarvitset BC-ajokorttia ja riittäviä it-taitoja. Palo- ja pelastustoimen tehtävät edellyttävät sinulta hyvää terveyttä sekä fyysistä kuntoa. Sinulla on soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot ja erinomainen palveluasenne. Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, jotta pystyt toimimaan lentoasematyön vaatimusten mukaisesti. Kokemus raskaankaluston käsittelystä tai pelastuspalvelutoiminnasta katsotaan hakiessa eduksi. Työ on vuorotyötä. Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Olet aktiivinen, yhteistyötaitoinen, vastuullinen ja itsenäinen. Finaviassa jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen työuran uniikkien työtehtävien parissa. Lentoasemien ainutlaatuisessa, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa paljon erilaista osaamista. 

Henkilöstötutkimuksen mukaan finavialaiset kokevat työnantajan arvostavan heitä ja antavan heille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä vaikuttaa koko työyhteisön toimintaan.

Tarjoamme kilpailukykyisiä henkilöstöetuja. Voit tutustua etuihimme ja finavialaisten uratarinoihin osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin viikoilla 28-34 kunnossapidon päällikkö Jesse Miettunen, p. 0404854897.

Täytä hakemuksesi tehtävään 25.8.2024 mennessä hakulomakkeella osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Hakuaika alkaa: 01.07.2024 08:00Hakuaika päättyy: 25.08.2024 23:59

Finavia vaikuttavuus

Finavia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Finavia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Finavia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Finavia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapidon moniosaaja, Rovaniemi

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti