Skip to main content

Kunnossapitoasentaja

Pulla-Pirtti on pitkät perinteet omaava oululainen perheyritys, joka on tunnettu korkealaatuisista leipomotuotteistaan. Leipomomme sijaitsevat Oulussa ja Raahessa. Meille tärkeää ovat tuoreus, maku ja asiakastyytyväisyys. Yhdistämme perinteisiä reseptejä ja innovatiivista tuotekehitystä, ja olemme ylpeitä tiimistämme, joka tekee töitä intohimolla ja sitoutumisella. Katso yrityksestämme lisää www.pullapirtti.fi.

Haemme nyt Pulla-Pirtin Oulun leipomolle

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on vuorotyötä (aamu- ja iltavuoro). 

Kunnossapitoasentaja vastaa leipomon kunnossapidosta ja siitä, että huollot toteutetaan yrityksen laatujärjestelmän mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu huolto- ja korjaustoimenpiteet mekaanisen kunnossapidon osalta.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja arvostamme aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuudesta. Eduksi katsomme hitsaustaidot sekä mikäli koulutuksesi ja/tai työkokemuksesi puolesta hallitset sähkökunnossapidon. 

Olethan itsenäiseen työhön kykenevä ja oma-aloitteinen henkilö, joka hoitaa työt luotettavasti sekä työturvallisuuden huomioon ottaen.

 Työssä menestymiseen tarvitset: 

  • Hyvät tiimityöskentelytaidot
  • Oma-aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kehityshenkistä ja joustavaa asennetta

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen ja vakituisen päivätyön perinteikkäässä yrityksessä sekä osaamiseen perustuvan palkkauksen.

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Nordrec Henkilöstöpalvelujen kanssa. Jätä hakemuksesi viimeistään 26.08.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordrecilta Helen Vesik 040 167 8094 ja Pulla-Pirtiltä tuotantopäällikkö Jussi Pääkkönen 010 548 3627

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti