Skip to main content

Kunnossapitoasentaja Quant Finland Oy:lle

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä teollisuuden kunnossapidon parista? Oletko kiinnostunut työskentelemään yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään?

Etsimme nyt asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle kunnossapitoasentajaa Vantaalle Tammistoon kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Quant Finland Oy on osa kansainvälistä Quant-konsernia, joka on erikoistunut teollisuuden kunnossapidon ratkaisuihin. Quant Finland Oy palvelee laajasti eri toimialoja, kuten energia-, kemian-, metalli-, ja elintarviketeollisuutta. Yrityksen tarina alkaa yli 35 vuoden takaa ja tällä hetkellä Quantilla on maailmanlaajuisesti noin 2700 työntekijää sekä yli 400 asiakasta eri puolilla maailmaa.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät leipomon elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sähkö- ja automaatioasennusten parissa varmistaen tuotannon sujuvan toiminnan. Työtehtäviisi kuuluvat mm. laitteiden vianhaku sekä korjaukset, moottoreiden ja antureiden vaihdot, kuljettimien huoltotyöt, ennakkohuollot sekä muut monipuoliset kunnossapidon tehtävät.Työskentelet 3-vuorotyössä vuoroviikoin vaihtuvissa aamu-, ilta- ja yövuoroissa maanantaista perjantaihin. Työhösi sisältyvät myös viikonloppuvuorot, joiden jälkeen saat viikon palkallista vapaata. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

* Soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja)
* Kokemusta sähköpuolen kunnossapidosta
* Valmiutta 3-vuorotyöhön
* Tiimityöskentelytaitoja ja reipasta työasennetta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Quant Finland Oy:lle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten kunnossapidon työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset päivittäin työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien laitteistojen kanssa haastaen ammattitaitoasi. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esihenkilöt, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Quant tarjoaa myös monipuolisia henkilöstöetuja, kuten työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun, sekä mahdollisuuden puhelinetuun ja työsuhdepyörään.

Hakuprosessi

Olisiko Quant Finland Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
[email protected]
044 747 7005

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, teollisuus

Jätä hakemus: https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=117980083
Työpaikan osoite: Vantaa, 01520
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 05.09.2024 13:41
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1ac74465-9761-4977-9550-42b8644d6a13

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja Quant Finland Oy:lle

WorkPower Teollisuus Oy
Helsinki
Hyvinkää
Järvenpää
Kerava
01900 Nurmijärvi
Tuusula
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti