Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoinsinööri, vesivoima

Company description:

Me olemme Fortum

Fortumin energia rakentaa maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä. Olemme yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Tuotamme ja toimitamme luotettavasti puhdasta energiaa ja autamme teollisuusasiakkaitamme vähentämään toimintansa hiilidioksidipäästöjä ja kasvamaan. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yhtiömme 5 000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. fortum.fi

Job description:
 

Tehtävästä
Oletko motivoitunut kunnossapidon ammattilainen? Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä vesivoimalaitosten paikalliskäyttöön ja kunnossapitoon Muhoksen toimipisteeseen. Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa joukossamme suurten vesivoimalaitostemme parissa. Vesivoiman merkitys Suomen energiatuotannossa kasvaa, ja haluamme panostaa myös entistä enemmän laitoksilla työskentelevään henkilöstöön.
 
Tehtävässä suunnittelet ja toteutat vesivoimalaitosten ennakkohuoltoa, paikalliskäyttötehtäviä, hankkeiden valmistelua sekä laitteiden vikakorjausta. Tehtävän tarkoituksena on varmistaa laitosten häiriötön ja turvallinen toiminta. Meille on strategisesti tärkeää, että vesivoimamme käyttö ja kunnossapito hoidetaan oman henkilöstömme voimin, ja siksi olemme päättäneet itse vastata vesivoimalaitoksiemme ja patojemme paikallisesta käytöstä ja kunnossapidosta. Voimme nyt entisestään kehittää turvallisuuskulttuuriamme sekä kasvattaa henkilöstömme sitoutumista voimaloidemme suorituskyvyn ylläpitämiseksi korkealla tasolla. Tutustu vesivoimaan Fortumilla täällä. Katso myös, mitä työntekijämme kertovat työskentelystä vesivoiman parissa täällä.  
 
Sinusta
Tehtävässäsi menestyäksesi toivomme sinulta

  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta.
  • Soveltuvaa teknistä koulutusta. Teknikko, insinööri, tai diplomi-insinööri.
  • Turvallisuusmyönteistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Halua oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti
  • Joustavuutta ja matkustusvalmiutta, sillä työpäivien sisältö on vaihtelevaa, ja tulet liikkumaan eri laitoksien välillä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Me Fortumilla uskomme parempaan tulevaisuuteen ja haluamme olla mukana sen muovaamisessa. Meiltä löydät turvallisen työympäristön, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään osana asiantuntevaa yhteisöämme. Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut, joustavan työajan, sekä mahdollisuuden etätyöhön. Olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

 

Lue lisää eduistamme, sekä työskentelystä Fortumilla täältä: Työskentely Fortumilla.

 

Kiinnostuitko?
Hae tehtävään 12.9.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Pohjola, puh. 040 6756128, sähköposti [email protected].
 
Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Salary To define
 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoinsinööri, vesivoima

91500 Muhos
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti