Skip to main content

Kylmäasentajia Turkuun

Etsimme KYLMÄASENTAJIA jäähdytys- sekä kylmä- ja pakkastilahuollon tiimeihin vakituiseen työsuhteeseen Turussa sijaitsevaan toimipisteeseemme liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 300 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä sekä Satakunnassa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään - se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Kylmäasentajan tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmälaitehuoltoja ja vikakeikkoja. Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan - juuri sinun työsi ja palvelusi jättää asiakkaallemme suurimman muistijäljen.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 7,5 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti. Mahdollisuus osallistua yrityksen kylmähuollon päivystysrinkiin katsotaan hakiessa selkeäksi eduksi.

Edellytämme sinulta kylmäalan koulutusta, Y3 A kylmälupaa sekä aiempaa työkokemusta alalta. Omaat työhön tarttuvan, tunnollisen asenteen etkä kaihda haastaviakaan työtehtäviä. Sinulta löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit itsenäisesti, mutta myös tiiviissä yhteistyössä tiimikavereidesi kanssa

It-taitosi ovat vähintään kohtalaiset ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti.

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

Lisäkysymykset tehtävästä voit lähettää: [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kylmäasentajia Turkuun

Turku
Vakituinen

Julkaistu 20.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti