Skip to main content

Laaduntarkastaja/kokoonpanija

Haemme asiakasyrityksellemme Saloon reipasta ja tarkkanäköistä työntekijää laaduntarkastukseen/kokoonpanoon.

Asiakasyrityksemme valmistaa vaativia koneistusosia sekä sopimusvalmistusta kansainvälisille kone- ja laitevalmistajille. Heidän asiakaskuntansa koostuu oman alansa huipputeknologian yrityksistä, joiden tuotteet ovat korkealaatuisia alansa edelläkävijöitä.

TOIMENKUVA

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset metallialan sopimusvalmistuksen tuotteiden laaaduntarkastus sekä kokoonpano- ja jälkityöt. Työ on päivätyötä, 8h/päivä ja 40h/vko.

TOIVOMME  SINULTA

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on työmotivaatio kohdallaan, aiempaa työkokemusta tuotannollisista tehtävistä, ja olet valmis oppimaan uutta. Olethan tarkka, ahkera ja tunnollinen työntekijä, jolla on tarkat silmät ja hyvä päätöksenteko kyky, ja osaat työskennellä myös osana ryhmää. Aikaisempi kokemus laaduntarkastus- ja kokoonpanotyöstä katsotaan isoksi eduksi. Asenne kuitenkin ratkaisee! 

Tässä tehtävässä sujuva suomen kielen taito on ehdoton.

MUUTA

Työ alkaa mahdollisimman pian, ja tässä tehtävässä on 6kk:n vuokratyösuhteen jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin - Klikkaa alta "Hae paikkaa".

Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si ja muita dokumentteja erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/ päivitä CV:si. Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

Seija Rahkonen
HR-asiantuntija
040-7632536
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laaduntarkastaja/kokoonpanija

Varsinais-Suomi
Salo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti