Skip to main content

Laadunvarmistusinsinööri

Company description:

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Loviisan voimalaitos on savuton työpaikka.

Me olemme Fortum

Fortumin energia rakentaa maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä. Olemme yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Tuotamme ja toimitamme luotettavasti puhdasta energiaa ja autamme teollisuusasiakkaitamme vähentämään toimintansa hiilidioksidipäästöjä ja kasvamaan. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yhtiömme 5 000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. fortum.fi

Meillä Fortumissa työskentelee noin 750 ydinvoima-alan ammattilaista, joista noin 550 Loviisan voimalaitoksella. Fortumin omistama Loviisan ydinvoimalaitos on tuottanut luotettavasti sähköä jo yli 45 vuoden ajan. Vuonna 2023 Loviisassa tuotettiin yli 10% Suomessa sähköntuotannosta. Määrä vastaa lähes koko Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien sähkönkulutusta. Loviisalla on siis erittäin tärkeä rooli suomalaisessa energiantuotannossa.

Job description:
 

Loviisan voimalaitos, Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos, on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Voimalaitoksen tuotanto kattaa noin 10 % koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö on sitoutunutta, ja työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä, mikä korostaa vahvaa turvallisuuskulttuuria arjen työskentelyssä. Tavoitteemme on varmistaa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto myös jatkossa yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

 

Tehtävästä

Haemme nyt ammattilaista Laadunvarmistusinsinöörin rooliin Loviisan voimalaitoksen Ydinturvallisuusyksikköön. Tässä tehtävässä vastaat laitoksen laadunhallintajärjestelmän vaatimusten toteutumisen seurannasta, arvioinnista ja raportoinnista. Lisäksi osallistut järjestelmän kehittämiseen. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat:

  • Sisäisten toimintojen ja prosessien auditointi

  • Toimittajien toimitusvalmiutta selvittävien toimittaja-auditointien vetäminen ja suorittaminen

  • Osallistuminen toimittaja-arviointitoimintaan

  • Asiakirjojen ja ohjeiden tarkastukset sekä ylläpito

  • Henkilöstön perehdytys

  • Korjaavien toimenpiteiden ja vaatimusten toteutumisen seuranta ja arviointi

  • Laadunhallintajärjestelmän toteutumisen valvonta ja arviointi, sekä tunnuslukujen seuranta ja analysointi

  • Laadunhallintaohjelman laadintaan ja toteuttamiseen osallistuminen sekä kehitysprojektit

Tämä tehtävä tarjoaa monipuolisen näkymän ydinvoimalan toimintoihin sekä mahdollisuuden parantaa laadunhallintaa ja sen toimintaa osana ydinvoima-alan johtamista. Työssäoppimisen lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin.

 

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista. Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

 

Mitä odotamme sinulta

Menestyäksesi laadunvarmistusinsinöörin tehtävässä, toivomme sinulla olevan:

  • Tekniikan tutkinto (AMK tai yliopisto)

  • Vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

  • Ymmärrys laadunhallintajärjestelmistä, integroiduista johtamisjärjestelmistä ja jatkuvan parantamisen periaatteista

  • Hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot

  • Valmius matkustaa (pääasiassa Eurooppa)

  • Kyky sietää painetta ja hallita useita tehtäviä samanaikaisesti

  • Positiivinen asenne haasteisiin ja nopea uuden omaksuminen

  • Täsmällisyys, pitkäjänteisyys ja vastuunottokyky omasta työstä, sekä hyvät IT-taidot

  • Halu kehittää omaa työtä

  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 8.9. mennessä. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi, joten ethän jätä hakemista viimetippaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Svante Söderström (sovithan soittoajan etukäteen: [email protected]). Rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partner Nina Toivaseen, [email protected].

 

Salary To define
 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laadunvarmistusinsinööri

Loviisa
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 08.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti