Skip to main content

Kymenlaakson hyvinvointialue

Kymenlaakson hyvinvointialueella työskentelee noin 7000 ammattilaista, jotta 160 000 kymenlaaksolaista saavat laadukkaat sosiaali, terveys, opiskelijahuollon ja pelastustoimen palvelut. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Tavoitteenamme on kehittyä, jotta koko työympäristö voi kehittyä.

Lääkäreitä Kymenlaakson hyvinvointialueelle

Erikoislääkäri sädehoitoon Kotkaan.

Suunnittelemme ja toteutamme laajasti lääke - ja sädehoitoja. Syöpäpotilaiden hoidossa teemme tiivistä yhteistyötä sairaalamme muiden erikoisalojen ja perusterveydenhuollon kanssa aina diagnostiikasta elämän loppuvaiheen hoitoon saakka. Valtteinamme ovat pienen sairaalan miellyttävä ilmapiiri, joustavat työskentelytavat, nopea päätöksenteko ja moniammatillinen saumaton yhteistyö. Työnantaja tukee hyvin osaamisen ylläpitoa ja lisäkouluttautumista. Päivystysvelvoitetta ei ole. Olemme tutkimusmyönteisiä.

Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää: Ylilääkäri Anneli Sainast p. 044 2231679, [email protected]

Lääkäreitä perusterveydenhuollon osastopalveluihin.

Kymenlaakson hyvinvointialueella toimii perusterveydenhuollon osastot kolmessa kaupungissa: Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa. Palliatiiviset osastot ja kotisairaalat sijaitsevat Kouvolassa ja Kotkassa. Perusterveydenhuollon osastot ovat opettavaisia ja monipuolisia työpaikkoja. Työ perusterveydenhuollon osastoilla mahdollistaa kokonaisvaltaisen hoitamisen ja kohtaamisen.

Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää: Tulosaluejohtaja Kari Kristeri p. 040 4899399, [email protected]

Lääkäreitä terveysasemille.

Kymenlaaksossa terveysasemia on yhteensä 12. Suurimmat terveysasemamme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa. Meillä on terveysasemilla toimivat tiimimallit. Sinulla on mahdollista vaikuttaa työnkuvaan, työaikajoustoihin ja sopia etätyöstä. Etätyössä on mahdollista etävastaanottoihin tai tehdä tarvittavat kirjalliset työt.

Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää:

Salla Kähärä ylilääkäri, Kotkan terveysasemat 040 6107406 [email protected]

Heidi Narkilahti ylilääkäri, Haminan terveysasema 040 1991521 [email protected]

Johanna Salmio ylilääkäri, Katajaharjun ja Keltakankaan terveysasemat 040 4884060 [email protected]

Mervi Lehtonen ylilääkäri, Valkealan terveysasema ja Ratamokeskus 040 4832008 [email protected] [email protected]

www.kuntarekry.fi

www.kymenhva.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti