Skip to main content

Laboratoriohoitaja, Alajärvi

Tule meille monipuoliseen laboratoriotyöhön osaksi moniammatillista työyhteisöä!

Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Kliinisen kemian ja mikrobiologian laboratorion Alajärven toimipisteeseen (alkusijoituspaikka) näytteenoton, asiakaspalvelun ja analysoinnin tehtäviin bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat polikliininen näytteenotto, osastonäytteenotto, vieritutkimukset, peruskemian-, perushematologian- ja eritenäytteiden tutkimukset sekä fysiologian perustutkimukset. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu näytteenotto alueen muissa toimipisteissä (Lehtimäki, Vimpeli ja Lappajärvi).

Etsimme ensisijaisesti valmista bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa, mutta pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat. Edellytämme soveltuvan koulutuksen lisäksi liikkumisvalmiutta mainittujen toimipisteiden välillä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita.

Meillä sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana työyksikkömme päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun bioanalyytikon/laboratoriohoitajan tutkinto (laki 559/94).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen taitoa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608841/fi_FI
Yhteystiedot: Apulaisosastonhoitaja Susanna Saariaho
Puh. 050 474 2156

Osastonhoitaja Päivikki Salminen
Puh. 050 474 5024

Sähköpostit ovat muodossa [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: SOTE-sopimus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.08.2024 11:00
Ilmoitus jätetty: 06.06.2024 12:30
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 499ef29f-a098-4016-a7a4-ad7314f65e9a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti