Skip to main content

Lähihoitaja, (2), toimi, vammaispalvelut, Raahen tilapäishoidonyksikkö Ulappa

Oletko kiinnostunut vammaistyöstä? Haemme kahta (2) lähoitajaa toimeen Raahen tilapäishoidonyksikköön Ulapan tiimiin!

Lyhytaikaisyksikkö Ulappa tarjoaa lyhytaikaista, ympärivuorokautista asumispalvelua kotona asuville kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille sekä erityisen tuen tarpeessa oleville lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Palvelu tukee vanhempien ja omaishoitajien jaksamista ja mahdollistaa lakisääteisten vapaiden vieton. Ohjaaja osallistuu yksikön päivittäiseen toimintaan sekä asiakkaiden hoito- ja ohjaustyöhön työryhmän jäsenenä toteuttaen työssään kuntouttavan hoitotyön periaatteita. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävässä katsotaan eduksi osaaminen ja kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien käytöstä sekä perushoidon toteuttamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, kykyä toimia vaihtuvissa tilanteissa, kehittävää työotetta ja kokemusta asiakkaan lähiverkostossa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Marjo Lokka, p. 040 135 7902. Sähköposti: [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti