Skip to main content

Hei sinä elämäniloinen lähihoitaja tai ehkä jo asiantuntijahoitaja! Tule meille työkaveriksi tekemään merkityksellistä työtä asukkaidemme parhaaksi. Tule rakentamaan asukkaillemme hyvää elämää Helsingissä oleviin hoitokoteihimme.

Meitä päiväkumpulaisia yhdistää voimakas usko siihen, että elämän arkisten tarpeiden tyydyttäminen perinteisen hoivan ja palvelun muodossa ei riitä. Jotta elämä olisi täysipainoista ja merkityksellistä, siinä on oltava iloa. Päiväkummussa kaikki voivat kokea iloa elämäntilanteestaan riippumatta. Elämänilon tuottaminen on ollut Päiväkummun toimintafilosofia perustamisesta lähtien. Ja on myös seuraavat vuosikymmenet.

Koeajan jälkeen (6kk) vakituisessa työsuhteessa, sinulla on mahdollisuus saada 300€ kertabonus tervetulotoivotuksena.

Yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Paloheinän yksikössä on kaksi ryhmäkotia, tarjoten kodin kolmellekymmenelle asukkaalle. Lisäksi yksikön yhteydessä on neljä vuokra-asuntoa ja Päivätoimintapiste Sointula. Autolla liikkuville on pysäköintipaikkoja. Hoitokodissa on viihtyisät yhteiset tilat sekä oma piha. Hoitokoti sijaitsee omakotitalojen ympäröimänä vehreällä seudulla, kuitenkin palveluiden läheisyydessä.

Länsi-Pasilan asukkaillamme on paljon toimintakykyä jäljellä ja siten erilaiset toimintatuokiot ja retket kuuluvat arkeemme. Asukkaat ovat monisairaita, alle 65-vuotiaita, osa asukkaista on ikääntyneitä. Hoitokoti sijaitsee Keskuspuiston läheisyydessä, hyvällä sijainnilla Pasilan kasvavan keskuksen tuntumassa.

Villa Vuoranta sijaitsee luonnon kauniissa ympäristössä meren rannalla Vuosaaressa. Villa Vuorannassa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista 31 asukkaalle, lisäksi meillä on 12 senioriasuntoa, jossa tarjoamme erilaisia kotihoidon palveluita. Jokainen voi ja saa käyttää omaa persoonaansa ja osaamistaan asukkaiden sekä työyhteisön hyväksi.

Palkkaus: Lähihoitaja G20C + mahdollisuus tehtäväkohtaisiin lisiin

Asiantuntijahoitaja: G21. Asiantuntijan tehtävässä arvostamme mm yksikössä tarvittavaa erityisosaamista, kuten esimerkiksi lisäkoulutusta muistisairauksista tai ikääntyneistä, erityisvastuun kantoa sekä Päiväkummun toimintafilosofian mukaista työskentelyä.

Yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa elämäniloa tuottavia, ympärivuorokautisia hoito- ja hoivapalveluja Helsingissä. Päiväkumpu on vuonna 2001 perustettu perheyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee pari sataa hoivan ja kodinhoidon ammattilaista.

Miksi juuri meille:

  • Asukas on meille tärkein
  • Meillä tehdään merkityksellistä työtä: 4.8/5.0 erinomainen, - henkilökunnan arvioimana henkilöstökyselyssä
  • Suomalainen perheyritys
  • Hyvät arvosanat työntekijöiltämme saanut työterveyshuolto
  • ePassi
  • Monipuoliset koulutukset
  • Mahdollisuus kehittyä työssäsi
  • Tiimeihin osallistumis-/vaikuttamismahdollisuus
  • Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin
  • Ateriaetu
  • Autoileville parkkipaikkoja osassa yksiköitä

RAI- järjestelmän ja Doma Care-järjestelmän osaaminen on eduksi.

Tehtävään hakijalla tulee olla Suomessa voimassa oleva lähihoitajan/ perushoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Olemme savuton työyhteisö. Rokotussuojan tarkistamme tartuntalain mukaisesti sekä pyydämme rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Lisätietoa toiminnastamme löydät www.paivakumpuhoiva.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.09.2024

Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti