Skip to main content

Lähihoitaja, Arviointitiimi

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Arviointitiimi
Lehdokkitie 2B , 01300 Vantaa
Santaniitynkatu 1, 04250 Kerava

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeus. Osuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!

Haluatko käyttää monipuolisesti hoitotyön osaamistasi ja tehdä asiakaslähtöistä, arvioivaa ja liikkuvaa työtä? Jos vastaat kyllä, silloin tämä voisi olla HYVA työ sinulle!

Haemme huipputiimiimme kahta (2) uutta työkaveria LÄHIHOITAJAn määräaikaisiin työsuhteisiin (työvapaan sijaisuudet). Tule työkaveriksemme lujittamaan hoitoketjujen sujuvuutta ja sairaalasta kotiutumisen prosessia!

Toinen sijaisuuksista jatkuu 11.3.2025 saakka ja toinen 30.4.2025 saakka. Sijaisuuksiin on mahdollisesti tulossa jatkoa.

Lähihoitajan tehtävät sisältävät asiakkaan päivittäisten toimintojen sujumisen varmistamista, tilanteen arviointia, palvelutarpeen ja RAI CHA-arviointien tekemistä ja tukipalvelujen tarpeen kartoittamista. Tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti hoitotyön osaamistasi. Kirjaaminen on keskeinen osa työtä. Hyvät ICT-taidot sekä kokemus Apotista ja RAI-arviointien tekemisestä auttavat sinua pääsemään työssä hyvään alkuun. Teemme kotikäyntejä koko hyvinvointialueen alueella ja niiden toteuttamiseksi käytössämme on autoja.

Arviointitiimissä työskentelevät lähihoitajat kertovat työstä seuraavasti:

"Arviointitiimissä lähihoitajan työnkuva on monipuolinen. Työ tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta. Meillä on hyvä työyhteisö."

Arvostamme vahvaa arviointi- ja hoitotyön osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä sekä halua toteuttaa laadukasta kirjaamista. Aikaisempi kokemus kotihoidossa tehtävästä työstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja halu oppia Arviointitiimissä tehtävä työ. Odotamme sinulta, että pysyt mukana muuttuvissa tilanteissa, sillä asiakkuudet ovat vaihtuvia ja toiminta kehittyvää.

Arviointitiimi on moniammatillinen työyhteisö 16 lähihoitajalle, 4 sairaanhoitajalle, asiakasvastaava-sairaanhoitajalle, 7 palveluohjaajalle ja lähijohtajalle. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti ikääntyneet, vammaiset tai sairaalasta kotiutuvat ihmiset, jotka tarvitsevat tilapäiset kotihoidon käynnit kotiutumisen tueksi. Asiakkuutemme ovat kestoltaan lyhyitä arviointijaksoja. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveydentilan tai toimintakyvyn muutoksissa ja tukea asiakkaan varhaista kotiutumista sairaalasta. Meillä on kaksi toimipistettä: Keravalla Paavolassa ja Vantaalla Tikkurilassa.

Laitathan hakemuksesi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

- lounasedun
- liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
- työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tutustu tuleviin työkavereihisi > [Töissä VAKEssa -blogit](https://vakehyva.fi/fi/tyontekijatarinat)

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 04.11.2024 tai sopimuksen mukaan - 11.03.2025
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: Jaksotyöaika, 2-vuorotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä
Tehtäväkohtainen palkka: 2614,25 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Lähijohtaja Tiina Uoti
050 312 4525
[email protected]

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa. Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi.

Lue meistä lisää [Meille töihin-sivullamme](https://vakehyva.fi/fi/tyopaikat) ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Jätä hakemus: https://vakehyva.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2674&jbid=15
Työpaikan osoite: Lehdokkitie 2B, 01300 Vantaa
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 28.10.2024 14:00
Ilmoitus jätetty: 15.10.2024 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3799c344-fd00-4204-9822-307295ca9f73

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Arviointitiimi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti