Skip to main content

Lähihoitaja, Askakoti

Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?  

Toimintamme laajentuessa haemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin uuteen Askakotiimme Rovaniemelle. 

Työ on 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta olemme joustavia työvuorosuunnittelussa ja huomioimme myös henkilökohtaiset toiveet. 


Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm. 

kannustavan ja moniammatillisen työyhteisön 

ePassi Flex -palvelun 250€/vuosi, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan

virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä

kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa 

laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa 

Askakoti sijaitsee Yrjö ja Hanna Kotien Lounakodin yhteydessä Rovaniemen Saarenkylässä, kauniin luonnon keskellä Napapiirin läheisyydessä. Askakodissa on 24 ympärivuorokautisen asumisen paikkaa ikäihmisille. Askakodissa asukkaat elävät aktiivista ja arvokasta arkea, jossa jokainen työntekijämme on osallisena. Meillä saa olla luova ja uudet ideat ovat tervetulleita!  

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa, kokemusta vanhustyöstä ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. 

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. 

Jäikö jokin mietityttämään? Lisäkysymyksiisi vastaa:
Yrjö ja Hanna Kotien hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja Sari Laakso 11.7.2024 saakka [email protected] ja 12.7. alkaen palvelujohtaja Marita Siipola [email protected]

Hakemuksesi tehtävään voit jättää 28.7.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!


Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitääpalvelutalokiinteistöjäeri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy, Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy sekä Yrjö ja Hanna Asumispalvelut 2 Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti