Skip to main content

Lähihoitaja, Attendo Tuuttikuja

Kiinnostaako mielenkiintoinen työ kehitysvammatyön parissa ja hyvä työilmapiiri. Tule työskentelemään meille! Maksamme tes palkan päälle määräaikaista työnvaativuuslisää 200€/kk

Työvuoroja on mahdollista sovitella elämäntilanteesi mukaan!

Attendo Tuuttikuja sijaitsee Kuopiossa kauniilla Leväsen asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Epassi työmatkaetua maksamme 50e kuukaudessa.

Yksikkömme on aikuisten, kehitysvammaisten ympärivuorokautinen palvelukoti ja haemme nyt tiimiimme uutta jäsentä - olisitko se sinä?

Yksikössämme on 15 asukaspaikkaa ja työyhteisössä työskentelee ohjaajia, sairaanhoitaja, sosionomi, tiiminvetäjä, palvelukotiapulainen, fysioterapeutti ja johtaja.

Moniammatillinen, osaava ja huumorintajuinen työyhteisömme sekä asukkaamme toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan joukkoomme.

Voit tutustua yksikköömme täältä Katso kotisivumme tästä sekä Instagramissa @attendo.tuuttikuja

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja) tai loppuvaiheen opinnot
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
  • Kattava työterveyshuolto
  • Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi 160 euroa vuodessa ilman omavastuuta, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
  • Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.
  • Työsuhdematkalippu etua 50e kuukaudessa

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 22.9.2024 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa:

Riikka Lindholm

Palvelukodin johtaja

P. 044 494 1270

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Attendo Tuuttikuja

Kuopio
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti