Skip to main content

Lähihoitaja, Attendo Vänrikkiin Siilinjärvelle

Etsimme sitoutuneita lähihoitajia Attendo Vänrikkiin, Siilinjärvelle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloittaa voit sopimuksen mukaan. Työ on kolmiovuorotyötä.

Meillä Attendo Vänrikissä pääset mukaan huumorintajuiseen, aitoon ja välittävään työyhteisöön. Työyhteisöömme saat tulla juuri sellaisena kuin olet - olitpa sitten uraasi juuri aloitteleva tai kokenut konkari. Meillä on joustava työvuorosuunnittelu ja siihen pääset vaikuttamaan myös itse.

Attendo Vänrikki on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa. Sijaitsemme Vuorelassa hyvien yhteyksien päässä.

Meillä Vänrikissä työpäivääsi voi kuulua kokonaisvaltaisen perushoidon lisäksi asukkaiden mielekkään arjen toteuttaminen ulkoilun ja omahoitajahetkien merkeissä. Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien ikäihmisten kanssa.

Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Käy kurkkaamassa meidän arkeamme Instagramissa

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
  • hygieniapassi tai sitoudut suorittamaan sen työsuhteen alkaessa
  • Rikosrekisteriote yli kolmen kuukauden työsuhteisiin.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Tyhy-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä 
  • Kattava työterveyshuolto
  • Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
  • Työmatkaetu ePassin kautta 50 e kuukaudessa
  • Ilmainen parkkipaikka lämmitystolpalla
  • Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin


Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G20C. Peruspalkka 1.8 alkaen 2363,76-2556,10 € riippuen kokemusvuosista, sekä vuorokohtaiset haittalisät.

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta kuitenkin viimeistään 28.07.2024 mennessä. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa

Hoivakodin johtaja  Outi Kaartinen, [email protected] 044 494 1620 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti