Skip to main content

Lähihoitaja, hoiva-avustaja ja sairaanhoitaja

Tule viettämään joulunaikaa ja vastaanottamaan Uutta Vuotta ikääntyneiden palveluihin Lapin hyvinvointialueen Pohjoiselle alueelle, (Enontekiö, Inari, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Utsjoki)!

Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia lähihoitajille, sairaanhoitajille ja hoiva-avustajille marraskuusta 2024 alkaen ja mahdollisuus jatkaa myös kevääseen 2025. Voit olla kokenut konkari, vastavalmistunut tai alan opiskelija - toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme! Saat työhösi perehdytystä ja tukea lähiesihenkilöltäsi sekä työkavereiltasi.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä Valviran rekisteröinti. Alan opiskelija voi toimia sairaanhoitajan sijaisuudessa, kun suoritettuna on vähintään 140 op. Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä Valviran rekisteröinti. Alan opiskelija voi toimia lähihoitajan sijaisuudessa suoritettuaan vähintään 60 op.

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävissä toimivilta edellytämme ajantasaista, lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Huomioimme myös opintojen varhaisemmassa vaiheessa olevat esim. hoiva-avustajan tehtäviin. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain 28 §:n mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde hyvinvointialueella kestää vähintään kolme kuukautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valintoja sitä mukaa, kun sopiva työ ja tekijä kohtaavat toisensa. Kerrothan hakemuksessa toiveesi siitä, millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 30.11.2025 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Palvelupäällikkö

Jaana Torppala Henna Saarela

040 621 3328 040 664 1072

[email protected] [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti