Skip to main content

Lähihoitaja, Hoivakoti Villa Maria

Haemme nyt lähihoitajaa Hoivakoti Villa Mariaan!


Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Hoivakoti Villa Maria tarjoaa turvallisen kodin 18 muistisairaalle ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Villa Maria sijaitsee Kokkolan Marinkaisissa, maalaismaisemassa.


Tarkemmin tehtävästäsi

Työssäsi toimit hoitajana muistisairaiden asumisyksikössä. Villa Maria on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Meillä eletään aktiivista arkea ja pyrimme järjestämään päiviin mielekästä tekemistä - paljon naurua ja iloa sekä tärkeitä kohtaamisia. Työ on kolmivuorotyötä, mutta erityisesti yötyön teko on sinulle mielekästä ja toivottavaa. Työvuoroja on mahdollista suunnitella itse. 


Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki. Panostamme erityisesti hyvään perehdytykseen. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun työntekijöidemme käyttöön työaikaehdon täyttyessä. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.


Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Kokemus muistisairaiden ja ikääntyneiden parissa työskentelystä on sinulle eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvaa kommunikointia ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.


Miltäs kuulosti? Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat yksikön päälliköltä arkisin klo 8-16 Tiia Pajunpää 040 723 1785 tai sähköpostilla tiia.pajunpää@humana.fi  

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.10.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jätäthän oman hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti