Skip to main content

Lähihoitaja, Jokelan kotihoito, 9kk

Jokelan kotihoidossa pidempi sijaisuus sinulle sydämellinen hoitaja. 

Tuusulan Jokela on persoonallisten tapahtumien luonnonläheinen kunnan osa, joka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella, joten työpaikalle on helppo kulkea. Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Työ kotihoidossa on itsenäistä asiakkaan kotona tapahtuvaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää hoitotyötä. Työtehtävissä tapaat erilaisia ihmisiä erilaisissa kodeissa ja työssäsi saat olla luova ja monipuolisesti osaamistasi! Työpäivät sekä asiakaskohtaamiset ovat erilaisia. Voit liikkua autolla, pyörällä tai kävellen.  

Alueellisissa tiimeissä työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia. Tehtävänkuva kotihoidossa on monipuolinen sekä vastuullinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin kanssa vastuuasiakkaidesi kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista. Työ tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin.

Voit olla kokenut konkari tai  vasta alalle valmistunut. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan. Panostamme hyvään perehdytykseen, jotta jokainen kokee olevansa tervetullut meidän porukkaamme. 

  • Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme tarvittaessa myös alan opiskelijat.
  • Toivomme Sinulta kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä sekä hyviä tiimityötaitoja. Tehtävässä toivomme Sinulta ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen.
  • Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde (perhevapaa) 31.8.2025 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka 2715,27 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Kysy lisää työstä ja mahdollisuuksistasi Tuusulan kotihoidon vastaavalta sairaanhoitajalta Susanna Pasanen. Puh. 050 497 2937 tai [email protected]. Kontaktoimme mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 24.10.2024 klo 14.00.Hakuaika alkaa: 17.10.2024 13:00Hakuaika päättyy: 24.10.2024 14:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti