Skip to main content

?Lähihoitaja (Joutsan sairaala)

?Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle Joutsan sairaalaan vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Joutsan sairaalassa toteutetaan yksilövastuista hoitotyön mallia. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu potilaiden välitön hoitaminen mm. voinnin seuranta ja erilaisten mittausten tekeminen, lääkehoito, haavahoito ja perushoito sekä kirjaaminen potilastietojärjestelmään.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tiimissä työskentelyyn.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan erilaiset elämäntilanteet ja tarpeet työvuorojen suunnittelussa. Meillä on käytössä autonominen työvuorojen suunnittelu. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Saat tehtävääsi esihenkilön ja tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen. Tule siis mukaan loistavaan työyhteisöön - meillä on kehittämismyönteinen työilmapiiri ja pienen työyksikön edut. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä, perehdytämme tehtävään ja saat kokeneilta työkavereiltasi täyden tuen päivittäisessä työssäsi.?

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!?

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/613125/fi_FI
Yhteystiedot: Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Katja Mustonen, apulaisosastonhoitaja
p. 014 269 0225
[email protected]

Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2407,34 € (+ mahdolliset lisät)
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.07.2024 12:45
Ilmoitus jätetty: 08.07.2024 13:53
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5301ec07-2b15-4429-82b6-ed916d137dde

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti