Skip to main content

Lähihoitaja, Keiturin Soten Kehitysvammapalvelut

Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soten Kehitysvammapalveluihin!

Oletko etsimämme sydämellinen lähihoitaja tai juuri valmistumassa? Vai onko sinulla sosiaalialan koulutus tai opinnot loppuvaiheessa? Sinä, joka haluat tehdä kokonaisvaltaista hoito- ja ohjaustyötä.

Etsimme positiivista ja kehittämisestä innostuvaa henkilöä, jolla on halu olla mukana mahdollistamassa asukkaiden arkea ja juhlaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Keiturin Soten kehitysvammapalveluissa Virroilla Louhenrinteen ryhmäkodissa ja Ruovedellä Ruhalankodilla. Työssä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittymään ammatillisesti. Työhön kuuluu myös työskentelyä Louhelan yhteisöllisen asumisen yksikössä. Aikaisempi kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on asiakaslähtöistä, joten toivottavasti sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot. Keskeisinä toimintaamme ohjaavina arvoina ovat arvostava, asiakasta kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on muun muassa Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu työhyvinvointia tukemassa. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisten opiskelujen kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Avainta työehtosopimuksen mukaisesti. Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Tutustu Ruoveden kunnan palveluihin sekä laajoihin Virtain kaupungin elinvoimapaketin etuihin:

https://www.virrat.fi/elinkeinot-ja-tyollisyys/onnistu-virroilla/

Mikäli Sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä: Kehitysvammapalveluiden esihenkilö Johanna Sahi p. 044 715 2077 tai sp. [email protected]

Hakemukset ja CV kuntarekryyn 14.7.2024 mennessä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611440/fi_FI
Yhteystiedot: Kehitysvammapalveluiden esihenkilö Johanna Sahi p. 044 715 2077, sp. [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Avaintesin mukainen
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.06.2024 11:26
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b3bfa0e9-40a8-486e-bfb7-064e80e0bbfb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti