Skip to main content

Lähihoitaja, Keskustan kotihoito, Lahti

Ota seuraava askel urallasi ja tule tekemään töitä päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi. Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka!

Haemme nyt ammattitaitoisen joukkomme vahvistukseksi lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Keskustan kotihoitoon, Lahteen. Kysy myös osa-aikaista tai määräaikaista tehtävää mikäli se sopii sinun elämäntilanteeseesi paremmin tällä hetkellä.

Kotihoitomme toimitilat sijaitsevat Lahden ytimessä Saimaankadulla. Meillä sinun on helppo kerätä päivän askeleet jo työpäivän aikana, sillä työ on liikkuvaa. Keskustan kotihoidossa saat liikkua työmatkat kävellen tai pyöräillen lyhyiden matkojen vuoksi. Ajokorttia tai autoa et tarvitse ollenkaan. Teemme työtä kahdessa vuorossa ja meillä omiin vuoroihisi voit oikeasti vaikuttaa.

Näin kotihoitotyötä ovat kuvanneet meillä aiemmin aloittaneet:

"Olin positiivisesti yllättynyt työstä"

"Tosi kivaa työtä!"

Kotihoito on jotakin, mitä sinun täytyy tulla itse kokemaan!

Meillä kotihoidossa lähihoitajan työssä on mukavasti vaihtelua ja työ on mukaansatempaavaa. Täällä saat tehdä monipuolisesti työtä ja käyttää taitojasi sekä oppia uutta. Vaikka työympäristö ei olisi sinulle entuudestaan tuttu, autamme sinut hyvään alkuun. Työ on itsenäistä, muttei suinkaan yksinäistä. Erilaiset asiakkaat ovat työmme rikkaus. Jos sinulla on kokemusta päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa toimimisesta, siitä on hyötyä myös tässä työssä.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:

- Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.

- Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

- Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.

- Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki lähellä kaikkea Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtäviä voivat kuitenkin hakea myös opintojen loppusuoralla olevat lähihoitajaopiskelijat. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§).

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Kati Liikonen

puh. 050 383 6425

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti