Skip to main content

Lähihoitaja (Kotihoito, Viitasaari)

Oletko hoitotyön ammattilainen ja kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä ja aidoista kohtaamisista ihanien ihmisten kanssa?

Haemme nyt osaavaan työyhteisöömme vakituiseen tehtävään

LÄHIHOITAJAA

Viitasaaren kotihoito tarjoaa kotiin vietävää hoivaa asiakkaiden omatoimisuutta tukien. Matkat asiakkaiden luo taittuvat kauniissa järvimaisemissa. Kotihoidossa työsi on itsenäistä, liikkuvaa ja monipuolista. Työtehtävät vaihtelevat päivästä toiseen, ja pääset käyttämään taitojasi ja persoonaasi monipuolisesti.

Kotihoidossa työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä esihenkilö. Työtä teemme tiimeissä yhteistyössä fysioterapeutin, geronomin ja palveluohjauksen kanssa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuoroihisi, ja kehittämään halutessasi osaamistasi koulutuksiin osallistumalla.

Lähihoitajana teet työtä asiakkaan kotona tukemalla asiakasta päivittäisissä toiminnoissa ja lääkehoidossa. Työtäsi värittävät ihanat keskustelut mukavien asiakkaiden kanssa. Työ on jaksotyötä kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Käytössämme on mm. lääkeautomaatteja ja etähoivaa. Tehtävässä tarvitset auton käyttö mahdollisuuden.

Jos kotihoito ei ole sinulle ennestään tuttua juttua, älähän huoli. Perehdytämme sinut hyvin työhön. Huomioimme aikaisemman osaamisesi ja työkokemuksesi. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huumori hersyy työn lomassa ja asiat keskustellaan auki. Autamme aina toisiamme, joten meistä saat hyvät työkaverit. Emme jätä ketään yksin!

Arvostamme vastuullista asennetta, oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa, sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin ja hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja.

------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Arvostamme kokemusta kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Reipas ja positiivinen asenne ratkaisee.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat sekä hygieniapassi ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Viitasaari on mainio paikka asua. Pikkasen parempana periferiana tunnetulla paikkakunnalla on sekä maaseudun että kaupungin parhaat puolet. Meiltä löydät rauhaa ja luontoa, palveluita, kauppoja ja harrastuksia. Viitasaarella on myös hyvä asuntotilanne. Lisätietoa Viitasaaren kaupungista voit lukea täältä: https://viitasaari.fi/

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Kirsi Nuutinen, palveluvastaava (ei tavoitettavissa 9.-13.9.2024)

p. 040 643 1473

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti