Skip to main content

Lähihoitaja, Marie-koti

Etsimme kodikkaaseen Marie-kotiin vakinaista lähihoitajaa syksystä eteenpäin. Tarjoamme sinulle työn viihtyisissä tiloissa ja mukavassa pienessä työyhteisössä. Lue alta koko työpaikkailmoitus!

Haluatko tehdä lähihoitajan työtä pienessä työyhteisössä? Arvostatko hyvää ilmapiiriä ja yhteishenkeä? Onko kohtaaminen sinulle tärkeä arvo?
Lahden Diakonialaitoksen asumispalveluiden kevään 2024 henkilöstökyselyn tulosten mukaan Marie-kodin työntekijät ovat todella ylpeitä työpaikastaan Lahden Diakonialaitoksella. Työntekijät kokevat yhteistyön työntekijöiden kesken ja ilmapiirin erittäin hyväksi. Marie-kodissa on motivoitunut henkilökunta, joka on tyytyväinen Diakonialaitoksen työhyvinvointia edistäviin palveluihin. Kodikkaasta Marie-kodista on syksyllä lähdössä lähihoitaja muihin haasteisiin, joten etsimme hänelle jatkajaa. Tarjoamme sinulle työn viihtyisissä tiloissa ja mukavassa pienessä työyhteisössä, jossa on kokenut henkilökunta. Tuemme sinua työssäsi mm. säännöllisellä koulutuksella, kattavalla työterveyshuollolla ja yhteisillä virkistyspäivillä sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Pyrimme mahdollistamaan myös joustavat työaikaratkaisut. Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Opintojen loppuvaiheen opiskelijat (vähintään 120 ops) otetaan haussa huomioon. Lisäksi edellytämme tiimityötaitoja, halua ja taitoa tehdä yhteistyötä omaisten ja kollegojen kanssa sekä positiivista ja arvostavaa asennetta muistisairaiden ikäihmisten kohtaamiseen. Kokemus moni- ja muistisairaiden ikäihmisten hoidosta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asumispalvelupäällikkö Hannele Kesäniemi puh. 040 505 1212 viikolla 29 ke 17.7- pe 19.7. ja viikolla 30 ke 24.7-to 25.7. klo 8-15.
Työehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja G20C palkkaryhmää. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Tehtävä on vakituinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Haastattelut toteutetaan elokuussa. Hakuaika tehtävään päättyy 28.7.2024.
Tule osaksi iloista ja mukavaa työyhteisöämme!

Yritys

Lahden Diakoniasäätiö on yhteiskunnallinen ja yleishyödyllinen organisaatio, joka edistää aktiivisesti Lahden alueen lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia. Haluamme tarjota ihmisille vaikuttavia palveluja ja toiveikkuutta erilaisiin elämäntilanteisiin. Teemme työtä Hyvän elämän puolesta. Olemme toimineet yli 150 vuotta tuottaen palveluja ihmisten muuttuviin tarpeisiin. Toimimme luotettavasti ja läpinäkyvästi puolustaen erityisesti niitä ihmisiä, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnan ulkopuolelle. Meille on tärkeää käyttää asiantuntijuuttamme tarjoamalla merkityksellisiä palvelukokemuksia ja mahdollistaa omakohtaisia onnistumisia.

Käytimme vuoden 2023 säätiön tuloksesta 453 000 euroa ihmisten auttamiseen.

Jätä hakemus: https://ura.dila.fi/jobs/4641669-lahihoitaja-marie-koti/applications/new...
Yhteystiedot: Rekrytoinnin yhteystiedot: [email protected], 044-7262116
Työpaikan osoite: Vuorikatu 4, 15110 Lahti
Palkkaus: Kiinteä palkka
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 10.07.2024 12:46
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fd674d81-98bc-4a81-8227-7e9f0a5e3d83

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti