Skip to main content

Lähihoitaja, Pajurinne

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana vakituinen lähihoitajan toimi sijaishuollon laitospalveluissa, lastensuojelulaitos Pajurinteessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana vakituinen lähihoitajan toimi sijaishuollon laitospalveluissa, lastensuojelulaitos Pajurinteessä. Työsuhde alkaa 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Oletko sinä tiimityöskentelijä? Oletko ammattilainen ja inhimillinen kohtaaja? Etsitkö työtä, joka on antoisaa, haastavaa ja konkreettista työskentelyä lasten kanssa? Meillä Pajurinteessä sinulle annetaan tilaa ja mahdollisuus toteuttaa työtä omaa erityisosaamista hyödyntämällä.

Haemme joukkoomme innostunutta, sydämellä työtä tekevää hoitajaa. Meillä on tarjota kehittyvä ja kannustava työyhteisö sekä monipuolinen työ lastensuojeluyksikössä, jossa työskennellään systeemisellä työskentelyotteella.

Lastensuojelulaitos Pajurinteen tehtävänä on tuottaa ympärivuorokautista lastensuojelupalvelua, joka on suunnattu pääsääntöisesti 9-17 -vuotiaille maakunnan lapsille. Lapset voivat tulla laitokseen joko avohuollon- tai kiireellisen sijoituksen kautta. Pajurinteessä on 1 asuinyksikkö, jossa on yhteensä 7 asiakaspaikkaa. Vahvistamme toiminnassamme lapsen tervettä kasvua, kehitystä ja iänmukaista toimintaa sekä itsenäistymistä. Arjessa toimimme säännöllistä elämänrytmiä ja turvallisia rajoja toteuttaen. Arjen rytmittyessä myös lapsen muun elämänhallinta helpottuu.

Toimintamme lähtökohtana on vahva yhteistyö lapsen vanhempien ja läheisten kanssa. Tavoitteena on koko perheen yhteinen ja myönteinen muutos.

Lähihoitajat tekevät työtä moniammatillisessa tiimissä. Keskeisenä työtehtävänä on osallisuuteen kannustava hoito- ja kasvatustyö. Myös lasten vanhempien ja verkoston kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä osa työtehtäviä. Työ on vuorotyötä. Lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluu lääkehoitotyöhön osallistuminen yhdessä lääkehoitotiimiin kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Ajokortti on välttämätön. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista

Hakemukset toimeen tehdään sähköisenä kuntarekryyn. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- ja työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan työhaastatteluun. Haastattelut järjestetään 16.9.2024 klo 12-14 ja 18.9. klo 12-13.30

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja Marika Paavola

Puh. 044 4255 433

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti