Skip to main content

Lähihoitaja (Palvelukeskus Poukama, Multia) määräaikainen

Tervetuloa työkaveriksemme Multian ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön.

Haemme määräaikaiseen tehtävään 15.9.2025 saakka


LÄHIHOITAJAA


Ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö koostuu kolmesta ryhmäkodista, joissa on yhteensä 23 asukaspaikkaa. Yksiköt on tarkoitettu ikäihmisille, jotka eivät selviydy omassa kodissaan tehostetun kotihoidon turvin.

Kun oma koti ei ole enää riittävä arkielämässä selviytymisen kannalta, tarjotaan turvallisia ja asukaslähtöisiä asumispalveluita. Keskeistä on kodinomaisuus, ennaltaehkäisevä, omatoimisuuteen kannustava sekä kuntouttava työote ja tarjota asukkaalle mielekäs arki. Vehreää ja maaseutumaista ympäristöä hyödynnetään asukkaiden virkistäytymisessä sekä ulkoilussa heidän voimavarojensa mukaan.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja huomioimme työntekijöidemme eri ura- ja elämäntilanteet töiden suunnittelussa. Tehtäviisi kuuluu vanhusten avustaminen asioissa, joista he eivät itse selviydy, hyvän arjen turvaaminen, lääkehoito voimassa olevan lääkeluvan puitteissa, hoidolliset tehtävät, viriketoiminnan järjestäminen/mahdollistaminen. Toivomme innovatiivisuutta työn kehittämisen suhteen - vanhuksemme ovat ansainneet arvokkaan ja arvostavan hoivan ja huolenpidon. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointijärjestelmä.

Yksikössämme työskentelee sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustaja, hoitoapulaisia, fysioterapeutti ja yksikön palveluvastaava. Meillä on tiivis työyhteisö, jonka oppii tuntemaan nopeasti. Työvuorossa sinulla on lähes aina työpari.

Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi.

Työ on joustavaa kolmivuorotyötä jaksotyöajassa. 2-vuorotyöstä on myös mahdollista neuvotella. Käytämme työvuorosuunnittelussa autonomista työvuorosuunnittelua.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tiimin mietteitä, miksi meille kannattaa tulla töihin:   

- Asukkaat ja heidän taustansa tulevat nopeasti tutuiksi

- Uusi työntekijä otetaan hyvin vastaan

- Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin

- Hyvä työilmapiiri ja yhteishenki; töihin on mukava tulla ja on tunne siitä, että

työyhteisö arvosta jäseniään

- Työkavereilta saa tukea sekä kannustusta ja yhteistyö on sujuvaa

- Pieni, rauhallinen, joustava ja helposti haltuun otettava yksikkö

----------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Multian Kunta - Elämisen laatua ja rauhallisuutta -Multia on noin 1500 asukkaan vireä ja viihtyisä kunta Keski-Suomessa. Meillä kuntalaisten arki sujuu mukavasti laadukkaiden peruspalvelujen ansiosta. Kaunis ja monimuotoinen luonto tarjoaa viihtyisän asuinympäristön, loistavat harrastus- ja virkistymismahdollisuudet. Lapsi- ja perhemyönteisyys näkyy mm. maksuttomana varhaiskasvatuksena sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintana. Käy tutustumassa Multian kuntaan: https://multia.fi/!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Minna Autio

palveluvastaava

p. 0403016252

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti