Skip to main content

Lähihoitaja, Saga Torilinna

Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Saga Torilinnaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme! 

Millaista meillä on työskennellä?

Saga Torilinna on avannut ovensa syksyllä 2017 ja tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. Saga Torilinnassa on yhteensä 69 vuokrattavaa seniorikotia, yksiköitä ja kaksioita. Sijaitsemme Lappeenrannan ydinkeskustassa, avain kauppatorin vieressä.

    Työpäiväsi lähihoitajana meillä

    Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Teet töitä ensisijaisesti yksin, mutta työsi tukena sinulla on koko meidän ihana tiimi.

    Lähihoitajana olet vastuussa asukkaidemme perushoidosta, lääkehoidosta sekä kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi teet yhteistyötä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Seniorimme asuvat omissa asunnoissaan, joten hoivatyö tapahtuu asukkaidemme omissa kodeissa.

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

    • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan 1.9.2024. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään talon johtaja Helena Tiainen, 050 3545 989, [email protected] ja 18.7. alkaen tiimivastaava Iida-Maria Kaarlakoski, 050 490 8261, [email protected].

      Sagasta työnantajana voit lukea täältä.

      Tutustu Saga Torilinnan toimintaan tästä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti