Skip to main content

Lähihoitaja, Työikäisten kotona asumisen tuki

Etsimme lähihoitajaa työikäisten kotona asumisen tuen tiimiin Seinäjoelle.

Työikäisten kotona asumisen tuen tiimi kuuluu Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen perhe- ja sosiaalipalveluiden kokonaisuuteen. Tiimin ydintehtävänä on tukea työikäisten asiakkaiden itsenäistä asumista omissa kodeissaan yksilötuen sekä ryhmätoimintojen avulla. Tärkeitä kokonaisuuksia ovat asuminen ja elämänhallinta. Asiakkaat ovat pääosin mielenterveys- ja päihdekuntoutujia.

Palvelua toteutetaan yhteistyössä asiakkaan, hänen läheisten sekä moniammatillisen verkoston kanssa pääosin kotikäynnein, mutta huomioidaan myös sosiaalista kanssakäymistä edistävä toiminta. Asiakkaita tuetaan omatoimisuuteen ja kannustetaan ottamaan käyttöön omia voimavaroja ja vahvuuksia omassa arjessa. Työskentely on suunnitelmallista ja tavoitteellista.
Työskentelyalueena on Seinäjoki lähikuntineen. Työaika sijoittuu arkipäiville, pääosin klo 8-16 (tarvittaessa klo 18 saakka).

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jonka tueksi saat osaavan ja välittävän tiimin. Tarjoamme myös haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Henkilökunnalla on käytettävissään ryhmätyönohjaus.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619114/fi_FI
Yhteystiedot: Vastuuyksikköjohtaja Suvi Vaaranmaa
Puh. 040 541 4051
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: SOTE -sopimus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 26.09.2024 11:00
Ilmoitus jätetty: 12.09.2024 08:30
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a8809bf5-ebbb-4ab4-b553-df40ad7bdf6d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti