Skip to main content

Lähihoitaja, Vaativat vammaispalvelut, Pajukujan asumisyksikkö, Laitila

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan taitaja! Tule osaksi hoitohenkilökuntaa Pajukujan asumisyksikköön.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa, jossa saat työhösi moniammatillisen tiimin tuen.

Mahdollistamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa.

Haemme hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pajukujan asumisyksikköön Laitilaan. Jos haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, hallitset haastavatkin tilanteet ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tämä paikka on sinua varten.

Laitilassa sijaitseva Pajukujan asumisyksikkö tarjoaa pysyvän kodin vaikeasti tai keskivaikeasti kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Palveluissamme korostuvat kuntouttava työote sekä asiakasta kunnioittava kohtelu. Kannustamme asiakkaitamme osallisuuteen ja autamme elämään mielekästä, oman näköistä arkea.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Eduksi luemme kokemuksen ja koulutuksen kehitysvamma-alalta.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti - ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Arkipäivisin klo 8-16

Palveluvastaava Pauliina Uusikartano

P:040 669 4492, [email protected]

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti