Skip to main content

Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Pikonlinnan Validia-talolle

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Pikonlinnan Validia-taloon. Haemme nyt lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Pikonlinnan Validia-talo on rakennuksena pitkän historian omaava funkkis-tyylinen kivilinna. Seinien sisään mahtuu viisi ryhmäkotia, joissa asuu kehitysvammaisia asiakkaitamme. Jokaisella ryhmäkodilla on omat oleskelu- ja keittiötilat. Lisäksi yhteisissä tiloissamme on päivätoimintaa ja muuta yhteistä aktiviteettia ajoittain. Asiakaspaikkoja koko yksikössä on yhteensä 43.

Haemme yksikköömme nyt kahta lähihoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoitotyön lisäksi RAI-arviointien ja toteuttamissuunnitelmien tekeminen, joten edellytämme tehtävään valituilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työssä tarvitaan lääkeluvat, jotka saa tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa, katsomme eduksi voimassa olevan LOVe-tentin. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi kehitysvammaisten parissa toimimisesta, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus ja motivaatio työskennellä joukossamme. Sinulla on halua oppia ja kehittyä työssäsi, kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja tuoda ammattitaitoasi osaksi yhteisöämme. Me huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja takaamme työporukan tuen. Toivomme sinun olevan hyvä tyyppi ja varusteltu avoimella mielellä.

Talomme sijaitsee Kangasalan Pikonlinnan luonnonkauniilla alueella. Meille on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä: bussi tulee päärakennuksen eteen, ja omalla autolla kulkeville löytyy parkkipaikat. Kangasalan keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja Tampereelta tulet meille puolessa tunnissa. Yksikköön voit tutustua tarkemmin tästä.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian, hakuaikaa on vain 28.10. saakka! Huomaathan, että tietosuojasyistä käsittelemme vain järjestelmään saapuneet hakemukset. Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikönjohtajaan sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 044 765 0817.

Jätä hakemus: https://ura.validia.fi/jobs/5081588-lahihoitaja-vakituiseen-tyosuhteesee...
Yhteystiedot: Hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana. Tietosuojasyistä käsittelemme vain rekrytointijärjestelmäämme saapuneet hakemukset.
Työpaikan osoite: Pikonlinnantie 240, 36280 Pikonlinna
Palkkaus: TES, sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.10.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 15.10.2024 13:53
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d126f04d-5c43-4c91-9a75-4abfe76213f5

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Pikonlinnan Validia-talolle

Validia Oy
Riku
Kangasala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti