Skip to main content

Lähihoitaja, Valkeakosken kotihoito

Kotihoidossa tuemme asiakkaita heidän oman näköisessä elämässään ja mahdollistamme heidän arjessa selviytymisen kotona. Panostamme hyvinvointiteknologian käyttöönottoon osana kotihoidon palveluita.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiantuntijana ja vastaat asiakkaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Työsi on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, jossa keskeistä on asiakkaiden laadukas hoito. Työskentely tapahtuu asiakkaiden kodeissa sekä itsenäisesti että parityönä. Työtä tehdään yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja. Sinun tulee olla merkittynä JulkiSuosikkiin. Toivomme, että sinulla on aito kiinnostus kehittyä työssäsi ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Lisäksi toivomme, että sinulla on B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä Love-lääkehoidon verkkotesti suoritettuna.

Työsuhde on määräaikainen kestäen 12.1.2025 saakka, aloitusajankohdasta sovimme kanssasi. Keskustelemme mielellämme myös tehtävän mahdollisesta jatkumisesta kanssasi. Työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö. Tehtävään sovelletaan koeaikaa, joka on puolet sijaisuuden kestosta. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4239-24/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Isoaho, [email protected], p. 040 335 7284 sekä Outi Ojajärvi, [email protected], p. 040 335 7295
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2454,48€/kk
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 17.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 03.10.2024 11:21
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4a20d995-0f8e-4fa5-9598-09038868ea2d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti