Skip to main content

Lähihoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, kotihoito Ylöjärvi

Lähihoitajana kotihoidossa vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoidosta, sekä päivittäisissä toimissa avustamisesta ja palvelutarpeen arvioinnista. Meillä Ylöjärvellä työnkuvasi on monipuolinen ja päivääsi kuuluu asiakkaan palveluntarpeen arvioinnin lisäksi myös kuvapuhelimella tehtävät etäkäynnit, ja jos sinulla on näytteenottokoulutus, myös verinäytteiden ottaminen voi kuulua työtehtäviisi.

Työskentely kotihoidossa edellyttää joustavuutta, muutoksen hallintaa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Arvostamme asiakkaita ja työtovereita arvostavaa iloista työotetta, kehitysmyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä on mukava työyhteisö ja työhösi saat kattavan perehdytyksen. Työkavereinasi ja tukenasi on iloinen joukko osaavia lähihoitajia ja sairaanhoitajia, sekä tietysti myös esihenkilöt.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai aiempi vastaava tutkinto. Hakijan pitää lisäksi täyttää vuorotteluvapaan ehdot, jotka voit tarkistaa täältä:
https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa.

Edellytämme voimassa olevaa B-ajokorttia, käytössämme on leasing-autoja mutta eduksi katsomme auton käyttömahdollisuuden. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ja työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta, toimi pian sillä edistämme rekrytointia mahdollisesti jo hakuaikana.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1870-24/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Sinikka Kulmala, [email protected] p. 050 534 2825
Eija Myllymäki, eija.b.myllymaki p. 050 357 0756
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2400€/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 07.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.06.2024 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8b0cee44-2c82-4985-83b3-5984c08daa05

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti