Skip to main content

Lähihoitajan osa-aikainen iltatyö, Kuopio

Miltäs kuulostaisi osa-aikainen työ, jossa vuorot sijoittuvat iltoihin, jolloin saat nukkua pitkään ja nauttia rauhallisista aamuista kahvikupposen kera? Jatkahan lukemista, jos herättelimme kiinnostuksesi!

Haemme nyt lähihoitajaa osa-aikaiseen iltatyöhön Kuopioon! Työ sisältää iltavuoroja koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin, klo 15-21 välisenä aikana. Työvuoroja on tarjolla osa-aikaisesti 3-4 vuoroa viikossa. Kohde on uusi ja moderni palvelutalo Kuopiossa, jossa hyväkuntoiset ikäihmiset asuvat omissa asunnoissaan. Työn aloitus on mahdollisuuksien mukaan vaikka heti, mutta viimeistään 23.9.2024 ja työvuoroja on tarjolla mahdollisesti jopa vuoden 2024 loppuun saakka!

Mitä sinun työpäivääsi sitten kuuluu? Tulet muun muassa työskentelemään näiden työtehtävien saralla:

* Toimit osana moniammatillista tiimiä ja tuet omilla ideoillasi sen kehittymistä ja toimintaa
* Tuet ikäihmisiä heidän arjessaan palvelusuunnitelman mukaisesti
* Pääset tekemään ammattiosaamistasi vastaavia tehtäviä ja myös erilaisia kotiin vietäviä tukipalveluita
* Toteutat hyvälaatuista lääkehoitoa sekä talon yhteisötoimintaa

Me emme etsi superihmistä, vaan henkilöä, jolla on aito kiinnostus toimia ikäihmisten parissa ja olla heille turvallinen ja luotettava hoitaja, joka välittää ja tukee. Jotta voit työllistyä tehtävään, tulisi sinun olla valmistunut lähihoitaja, jolla on Valviran nimikelaillistus. Myös voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP ja PKV) ovat tässä tehtävässä ehdottomat, jotta voit toteuttaa lääkehoitoa. Aiempi kokemus Hilkka-järjestelmän käytöstä on ehdottomasti eduksesi. Yli 3 kk pituisessa työsuhteessa tulee esittää myös rikosrekisteriote ikäihmisten parissa toimimista varten.

Nyt mietit ehkä tässä kohtaa, että kuulostaa hyvältä, mutta entäs palkkaus? Palkkaus valmistuneelle lähihoitajalle on 18,53e/h (sisältäen 9 % lomakorvauksen) + vuorokohtaiset lisät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja haluamme tavata sinut mahdollisimman pian näppärän etähaastattelun merkeissä! Toimimme myös apunasi ja tukenasi koko prosessin ajan, joten sinun ei tarvitse kuin nostaa jalat pöydälle ja odotella, että hoidamme kaiken puolestasi. Jätä siis meille hakemus jo tänään, niin päästään juttelemaan työstä tarkemmin. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö löytyy!

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin lisätietoja saat sähköpostilla HR-konsultiltamme Miia Kulmalalta arkisin osoitteesta: [email protected]

Jätä hakemus: https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=117764442
Työpaikan osoite: Kuopio, 70500
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 16.09.2024 10:14
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 917d2d7a-ca3f-4f03-b619-a3dd582b137a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitajan osa-aikainen iltatyö, Kuopio

Medipower Oy
Kuopio
Pohjois-Savo
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 16.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti