Skip to main content

Lähihoitajan sijaisuus, Tarpiakoti, Akaa

Haemme ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön Akaan Tarpiakotiin lähihoitajaa. Tarpiakodisssa on 28 vakituista asukaspaikkaa, kaksi lyhytaikaista palveluasumispaikkaa sekä kaksi kriisipaikkaa. Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu asukkaiden hyvinvoinnin tukeminen, heidän avustamisensa päivittäisissä toiminnoissa ja mielekkään arjen mahdollistaminen aktiivisella toiminnalla. Tuet ja ylläpidät omalla ammattitaidollasi muistisairaan asukkaan omaa toimintakykyä ja voimavaroja mahdollisimman kattavasti. Meillä tärkeää on ihmisläheisyys, joka mahdollistaa turvallisen arjen sekä ikäihmisen hyvän elämän. Tarpiakodilla tehdään työtä kahdessa tiimeissä, joten olet osana aktiivista, kehittyvää ja moniosaavaa työyhteisöä.

Mitä saat meiltä?
- Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on osaava tiimi tukenasi.
- Saat käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut: vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun sekä lounasedun Epassilla.
- Virkisty vapaalla ry:n toimintaa https://virkistyvapaalla.fi/ ja tyhy-toimintaa.
- Työterveyshuollon palvelut.
Tutustu palkkaukseen ja henkilöstöetuihimme tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Mitä toivomme sinulta?
- Olet nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja (sosiaalihuolto).
- Kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa.
- Motivoitunutta ja lämmintä työotetta ikäihmisiä kohtaan.
- Sinulla on suoritettuna EA, hygieniapassi ja lähihoitajan LOVe-lääkehoidon verkkotestit, jotka on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alkaessa.

Sijaisuuden aloitus on 21.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus jatkuu 31.12.2024 asti. Työsuhde on kokoaikatyö, kolmivuorotyö ja tehtävään sovellettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Lisäksi valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Toivottavasti kiinnostuit ja haet töihin Tarpiakotiin lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4162-24/fi_FI
Yhteystiedot: Arkisin kello 8 -16 palveluesihenkilö Nina Koivula-Toivonen: [email protected] tai p. 040 335 4661.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2454,48 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 13.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 30.09.2024 12:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6049dac4-3a26-4ff9-bdbd-7f3ba7b1aa22

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti