Skip to main content

Lähikasvattaja (yötyö), Nikkilän lastensuojelun toimintayksikkö, Lahti

Ota seuraava askel urallasi ja tule tekemään töitä päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi. Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka!

Haemme nyt ammattitaitoisen joukkomme vahvistukseksi lähikasvattajaa (yövuoroihin) vakituiseen työsuhteeseen Niksulan asuinyksikköön, joka sijaitsee Nikkilän lastensuojelun toimintayksikön tiloissa Lahdessa.

Esihenkilönä toimii palveluvastaava ja lähikasvattajana työskentelet osana seitsenhenkisestä tiimiä. Lisäksi yksikössä on oma ruokapalveluvastaava ja ulkoistetut siivouspalvelut. Työskentelet jaksotyössä, joka sijoittuu yötyöhön.

Vastaat lapsen hoidosta ja kasvatuksesta sijoituksen aikana. Työssä korostuu tiivis ja tavoitteellinen työskentely sekä lapsen että koko perheen kanssa. Vanhemmuustyöskentelyyn osallistuu myös perhekuntoutusohjaaja.


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta taitoa vastata lasten yksilöllisiin tuen tarpeisiin, valmiutta ohjata lasta päivittäisessä arkielämässä sekä taitoa työskennellä lapsen ja hänen vanhempien kanssa. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostotaitoja. Tarjoamme osaavan tiimin jäsenyyden, esihenkilön tuen päivittäisessä työssä sekä toimivan työympäristön.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:

- Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.

- Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

- Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.

- Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki lähellä kaikkea Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Sinulla tulee olla sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 6§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Katsomme eduksi kokemuksen lastensuojelutyöstä sekä lääkehoidon osaamisesta. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti. Ajokortti on sinulle eduksi.

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Palveluvastaava

Petri Alapuranen

puh. 044 7297235

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti