Skip to main content

Laiteasentajia Palvelukeskus Helsingille, 3 paikkaa

Palvelukeskus Helsinki on Helsingin kaupungin liikelaitos, joka toimii kumppanina muun muassa Helsingin kaupungin kouluissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Palvelukeskus kehittää ja tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja edellä mainituille toimialoille sekä tukee kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla.

Palvelukeskus yhdessä 1400 ammattilaisen voimin pitää helsinkiläisten perusasiat kunnossa ja kaupungin pyörät pyörimässä.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Haemme Palvelukeskus Helsingille asiakaspalveluhenkistä laiteasentajaa asiakkaan kotona tapahtuviin laiteasennuksiin aikavälille 9.9.-31.12.2024.

MITÄ VOIT ODOTTAA PALVELUKESKUS HELSINGIN LAITEASENTAJANA?

Työtehtävät sisältävät pääosin turvapuhelinlaiteasennuksia sekä liittymien vaihtoja. Asennuksiin liittyvät tiedot kirjataan CRM-järjestelmään. Asennukst tapahtuvat kotihoidon asiakkaille pääkaupunkiseudun alueella ja työ sisältää yhteistyötä asennussihteerien, helpdeskin sekä hoivatyöntekijöiden kanssa. Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä omaa autoa.

Työ on kokoaikatyötä ja työtä tehdään ma-pe klo 8-16 välillä. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä.

Palkkaus 13,93€/h (KVTES).

MILLAISILLA EVÄILLÄ TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY?

Helsingin ja pääkaupunkiseudun tuntemus katsotaan eduksi, koska työssä liikutaan paljon autolla. Lisäksi tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

- Ajokortti (B) sekä oma auto
- Asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
- Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteellisuutta

Tehtävään etsitään asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä. Toivomme, että sinulla on kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin ja osaat toimia hektisessäkin ympäristössä tarkasti ja asiakaspalveluhenkisesti.

LISÄTIEDOT

Valitut henkilöt työllistyvät määräaikaiseen työsuhteeseen Temp-Teamin kautta 9.9.-31.12.2024. Työsuhteessa noudatetaan Kunta-alan yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES) ja tehtävään määritelty palkka on 13,93 €/h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa - jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Essi Mäkinen. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Essin joko numerosta 040 567 3192 tai [email protected].

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!
arkisin klo 8-16

Jätä hakemus: https://temp-team.fi/avoimet-tyopaikat/laiteasentajia-palvelukeskus-hels...
Yhteystiedot: Essi Mäkinen, HR Specialist, Puh: 0405673192, [email protected]
Työpaikan osoite: Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki
Palkkaus: KVTES 13,93€/h
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 10.07.2024 12:57
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 32b3b449-9164-4984-b628-c5ff7e37455e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laiteasentajia Palvelukeskus Helsingille, 3 paikkaa

Temp-Team Finland Oy
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti