Skip to main content

Laiteasentajia Palvelukeskus Helsingille, 3 paikkaa

Palvelukeskus Helsinki on Helsingin kaupungin liikelaitos, joka toimii kumppanina muun muassa Helsingin kaupungin kouluissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Palvelukeskus kehittää ja tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja edellä mainituille toimialoille sekä tukee kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla.

Palvelukeskus yhdessä 1400 ammattilaisen voimin pitää helsinkiläisten perusasiat kunnossa ja kaupungin pyörät pyörimässä.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Haemme Palvelukeskus Helsingille nopealla aikataululla asiakaspalveluhenkistä laiteasentajaa asiakkaan kotona tapahtuviin laiteasennuksiin. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 asti ja aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

MITÄ VOIT ODOTTAA PALVELUKESKUKSEN ASENTAJANA?

Työtehtävät sisältävät pääosin turvapuhelinlaiteasennuksia sekä liittymien vaihtoja. Asennuksiin liittyvät tiedot kirjataan CRM-järjestelmään. Asennukst tapahtuvat kotihoidon asiakkaille pääkaupunkiseudun alueella ja työ sisältää yhteistyötä asennussihteerien, helpdeskin sekä hoivatyöntekijöiden kanssa. Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä omaa autoa.

Työ on kokoaikatyötä ja työtä tehdään ma-pe klo 8-16 välillä. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä.

Palkkaus 13,93€/h (KVTES).

MILLAISILLA EVÄILLÄ TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY?

Helsingin ja pääkaupunkiseudun tuntemus katsotaan eduksi, koska työssä liikutaan paljon autolla. Lisäksi tehtävässä menestymiseen tarvitaan:
- Ajokortti (B) sekä oma auto
- Asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
- Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteellisuutta

Tehtävään etsitään asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä. Toivomme, että sinulla on kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin ja osaat toimia hektisessäkin ympäristössä tarkasti ja asiakaspalveluhenkisesti.

LISÄTIEDOT

Valittu henkilö työllistyy määräaikaiseen työsuhteeseen Temp-Teamin kautta 31.12.2024 asti. Työsuhteessa noudatetaan Kunta-alan yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES) ja tehtävään määritelty palkka on 13,93 €/h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa - jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Essi Mäkinen. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Essin joko numerosta 040 567 3192 tai [email protected].

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!
arkisin klo 8-16

Jätä hakemus: https://temp-team.fi/avoimet-tyopaikat/pikahaku-laiteasentaja-palvelukes...
Yhteystiedot: Essi Mäkinen, HR Specialist, Puh: 0405673192, [email protected]
Työpaikan osoite: 00510 Helsinki
Palkkaus: KVTES 13,93€/h
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 23.09.2024 13:13
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 31da2626-3d04-4b94-8a53-7e539d9cc20e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laiteasentajia Palvelukeskus Helsingille, 3 paikkaa

Temp-Team Finland Oy
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Helsingin Kaupungin Palvelukeskusliikelaitos
Helsinki
HAWE Finland Oy
Espoo
Oy Paulig Finland Ab
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti