Skip to main content

Laitoshuoltaja Sastamalaan

Haemme Sastamalaan ahkeria laitoshuoltajia. Olit sitten aloitteleva siistijä tai jo ammattilainen, laita työhakemus tulemaan!

Etsimme Baronalle laitoshuoltajia työskentelemään Sastamalan alueella. Työtä on erityisesti Sastamalan terveyskeskuksessa ja sairaalassa sekä muissa sotepuolen kohteissa. Työhön kuuluu puhtaanapidon tehtävät sekä ruuan jakelua osastoilla. Keikkaluontoisessa työssä voit valita, milloin ja missä työskentelet. Tarjoamme myös pidempiä sijaisuuksia. Työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja.

Etuna tässä tehtävässä on laitoshuoltajan tutkinto, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne! Jos siis olet työn kautta oppinut siivousalan ammattilainen tai taustallasi on esimerkiksi toimitilahuoltajan tai sairaalahuoltajan tutkinto, kannattaa ehdottomasti hakea. Työssä tarvitset hygieniapassin, tartuntatautilain mukaiset rokotukset sekä sujuvan suomen kielen taidon, koska työhön perehdytys ja turvallisuusohjeet ovat suomeksi. Olethan valmis myös kommunikoimaan asiakkaiden kanssa suomen kielellä

Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemusvuotesi huomoiden, alkaen 12,90€/h

Huom! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Voit ladata hakemukseesi mukaan työ- ja opintotodistuksesi sekä hygieniapassisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 15.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitoshuoltaja Sastamalaan

Barona HoReCa
38200 Sastamala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti