Skip to main content

Rauman kaupunki hakee lakimiestä vakinaiseen virkaan

Tarjoamme Sinulle innostavan asiantuntijatehtävän kaupunkiorganisaation näköalapaikalla!

Lakimiehenä tehtäviisi kuuluvat laajasti kaupunkikonsernin sopimusoikeudelliset asiat, kaupungin tytäryhteisöjen konserniohjaus, teknispainotteisten asioiden juridinen konsultointi ja toimeksiantojen hoito sekä hankintajuridiikka. Lakimies sijoittuu konsernipalvelut - toimialan tiedonohjaus -palvelualueen asiantuntijat -ryhmään, ja lähiesihenkilönä toimii konsernipalveluiden toimialajohtaja.

Viran kelpoisuusehtona on oikeustieteen maisterin tutkinto. Katsomme eduksi julkishallinnon, yhteisölainsäädännön sekä sopimus- ja hankintajuridiikan tuntemuksen. Arvostamme strategista ajattelukykyä, itsenäistä, oma-aloitteista ja ratkaisuhakuista työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, sekä ennakoivaa muutos- ja kehitysmyönteisyyttä.

Viran palkkaus määräytyy KVTESin mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 5357,17 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdollinen työkokemuslisä, 3 % tai 8 %, joka määräytyy aiemman työkokemuksen perusteella. Käytössämme on myös henkilökohtaisen työsuorituksen arviointiin perustuva lisä.

Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Käytämme hakuprosessissa rekrytointikonsulttia.

Arvostamme työntekijöidemme oman osaamisen ja koko työyhteisön kehittämistä, joten tarjolla on jatkuvasti erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja valmennusta. Tuemme henkilöstön hyvinvointia sekä liikunnan ja vapaa-ajan harrastamista liikunta- ja kulttuurietu ePassilla, erilaisilla työkykyä ylläpitävillä ohjelmilla sekä työterveyspalveluilla.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/

Yhteystietomme

Lisätietoja: toimialajohtaja Sari Salo, [email protected], 044 534 1962

Tietoa organisaatiosta

Vahva ja vaikuttava - luanikas ja lumoava Rauma

Rauma on valovoimainen noin 39 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki täynnä elämyksiä ja kulttuuria. Raumalla yhdistyvät historia ja nykypäivä.

Rauman kaupunki on Satakunnan kolmanneksi suurin työnantaja ja sen palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Toiminta on jaettu kolmeen toimialaan; konsernipalvelut-toimiala, sivistystoimiala ja tekninen toimiala. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.

Sijainti
Kanalinranta 3
26100 Rauma

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti