Skip to main content

Lasiasentaja, Klaukkala

Toimintamme kasvaessa etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta lasiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalan toimipisteeseen. Oletko se sinä?

Tehtävästä

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset soveltamaan omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa ja yhdistämään perinteiseen käsityöhön nykyaikaisen autoteknologian mukanaan tuomaa monipuolisuutta. Lisäksi pelikenttääsi kuuluu tiiviisti myös kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS advanced driver assistance systems) kalibrointi, johon olemme panostaneet InCarissa vahvasti maailman johtavien laitevalmistajien laitteiden myötä. Jos kalibroinnit ja muu diagnostiikka kiinnostavat, voit kouluttautua meillä tällä saralla askeleen aikaasi edellä ja ottaa haltuun vaativimmatkin diagnostiikkatyöt.

Meistä

Kasvumme kumpuaa työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja vahvasta työtoveruudesta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun sekä myös vapaa-aikasi kattavan tapaturmavakuutuksen. InCarissa tutkitusti viihdytään, rakennetaan pitkiä työsuhteita ja monipuolisia urapolkuja valtakunnallisessa verkostossa. Ponnahduslautana tehtävääsi toimii laadukas perehdytys ja lämminhenkinen työporukka, joka odottaa saapumistasi innolla. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen mm. InCar Akatemiassamme, jossa voit suorittaa halutessasi erilaisia kursseja tai tutkintoon tähtääviä koulutuksia.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt näyttämään osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme. Yrityskulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen ja kehittäminen, yrittäjähenkisyys ja asiakaslähtöisyys, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetä meille hakemus 27.9.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella palkkatoiveineen. Korjaamovastaava Tero Hartikainen kertoo mielellään lisää tehtävästä ja meistä. Tavoitat Teron numerosta 040 709 5354, [email protected]

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

[Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar](https://www.incar.fi/arvokasta) ja [Työntekijätarinat – InCar](https://www.incar.fi/kategoria/tyontekijatarinat/)

Ajamme parempaa huomista jo tänään!

Me InCarilaiset olemme yhtenäinen joukkue alamme parhaita ammattilaisia. Meitä yhdistää intohimo asiakkaidemme palvelemiseen ja ajoneuvojen vauriokorjaamiseen tinkimättömällä ammattitaidolla. Haluamme olla koko toimialamme paras työpaikka ammattilaisille kehittää ja kehittyä. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen työyhteisömme, jossa 500 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen.

Tervetuloa mukaan InCar-perheeseen!

[www.incar.fi](http://www.incar.fi/)

Jätä hakemus: https://suviagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=122&jbid=15
Työpaikan osoite: Lahnuksentie 21, 01840 Klaukkala
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 27.08.2024 18:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 018fb42c-4ad1-4f4e-9bff-adf416e6b353

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti