Skip to main content

Lastenhoitaja perheissä tehtävään hoitotyöhön

Heippa sinä, joka nautit lasten kanssa olemisesta, hassuttelusta ja aktiivisesta tekemisestä!

Tarvitsen lisäyksen huippuhoitajien tiimiini. Tarjolla on lastenhoitotyötä vaihtelevissa, ihanissa perheissä Tampereella sekä ympäryskunnissa. Työajat vaihtelevat ihan asiakkaiden tarpeiden mukaan arkipäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Toisinaan saattaa olla normi 8-16 päivä tai joitain tunteja aamupäivällä/illalla tai viikonloppuna tai kaikkea siltä väliltä, joten olethan joustava. Toivoisin tällä hetkellä eniten vapaina olevia käsiä arkipäiviin. Työnantajana olen myös hyvin joustava, eikä kaikkiin työtarjouksiin ole mikään pakko suostua, mutta toki toivon että olet mahdollisimman hyvin käytettävissä.

Halutessasi on mahdollista myös toimia lasten luontoleirien sekä Metsäsynttäreiden vetäjänä. Tutustu palveluihimme: https://tmiluonnostaan.fi/ ja kurkkaa somesta @tmiluonnostaan niin saat parempaa kuvaa meistä!

Onhan sinulla auto käytössäsi, se helpottaa huomattavasti, sillä perheet ovat pääosin Tampereelta, Lempäälästä, Pirkkalasta, Nokialta ja Ylöjärveltä, eikä kaikkialle kulje bussit.

Työt voit aloittaa heti kun sinulle sopii. Työmäärä voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi, ja sen voi sovittaa myös toisen työn/opiskelun oheen. Työ tapahtuu kevytyrittäjänä, jos se ei ole sinulle vielä tuttua, opastan kyllä. Palkkaus on reilu.

Arvostan kasvatusalan koulutusta ja työkokemusta. Asenne on ehdottomasti tärkein, sinun tulee kohdata lapset ilolla ja empatialla, sekä ymmärtää yksilöllisten tarpeiden päälle. Rikostaustaote tarkistetaan.

Olen rento ja helposti lähestyttävä tyyppi, ja minulla on apunani tällä hetkellä 3 hengen hoitajatiimi. Lisätimantti tiimiimme on todella tervetullut. <3

Odotan innolla hakemustasi, jossa toivottavasti on mukana myös video (ei pakollinen). Hakemukset osoitteeseen: [email protected]. Tavataan ja jutellaan!

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9695feb8-b...
Yhteystiedot: Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen [email protected], liitäthän mukaan CV:n ja halutessasi videon (sen voi lähettää myös whatsappiin p. 0400230699)
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 22.09.2024 03:00
Ilmoitus jätetty: 22.08.2024 10:22
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9695feb8-b580-4b61-9ebb-ee5c290714d2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lastenhoitaja perheissä tehtävään hoitotyöhön

Tmi Luonnostaan
Ylöjärvi
37100 Nokia
Pirkkala
37500 Lempäälä
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 22.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti