Skip to main content

Lastenkodin ohjaaja

Iittalan Kotikulma Oy on kotimainen perheyritys. Meillä sinulla on aito mahdollisuus käydä dialogia ja kehittää toimintaa, päätökset toiminnasta tehdään samojen pöytien ääressä, jossa ideat syntyvät. Olemme panostaneet työn kehittämiseen yhdessä. Tiimin tuki ja yhdessä tekeminen näkyvät myös arjen työssä!

Iittalan Kotikulman yksikkö Askel on 7-paikkainen perustason lastenkoti yksikkö. Askel on rakennettu niillä raameilla, mitä olemme rakentaneet aikaisempien yksiköidemme Iittalan Kotikulman, Harmonia Nuutajärven sekä juuret ovat saaneet alkunsa vuonna 2005 perustetusta lastensuojelulaitos Viialan Kotikolosta, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä sekä kehittämishankkeita.

Yksikkömme ammatillisten ja kokemuksellisten valmiuksien pohjalta pystymme tarjoamaan palveluja noin 5-17 vuotiaille sijaishuoltoa tarvitseville. Työkokemus lastensuojelusta katsotaan isoksi eduksi mutta kaikki hakemukset huomioidaan. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Askeleella työskennellään huomioiden jokaisen lapsen yksilöllisyys. Meille on tärkeää luoda luottamuksellinen suhde lapseen. Ohjaajana pääset työskentelemään omaohjaajana. Askeleella ohjaajilla on mahdollisuus hyödyntää monipuolisesti omia vahvuuksiaan niin itsenäisessä työskentelyssä kuin osana tiimiä.

Toimintamme ydintä ovat perusturvallisen arjen luominen, elämän raamittaminen sekä aiempiin kiintymyssuhteisiin liittyvien häiriöiden ja tunnekokemusten tunnistaminen. Arkemme rakentuu kootuista rutiineista, joita opettelemme yhdessä lasten kanssa. Lapsen osallisuus arjen rutiineihin suhteutetaan hänen osaamistasoonsa, enemmän kuin numeraaliseen ikään. Toimintamme pohjautuu lasten aktiiviseen kuntouttamiseen sekä vahvaan tunnetyöskentelyyn. Käytämme työvälineinä erilaisia taide- ja kulttuurilähtöisiä menetelmiä sekä ympäristö- ja luontokasvatus kulkee arkemme perusteemoina. Askel Juupajoen tiloissa on oma uima-allas sekä lähiympäristö mahdollistaa monenlaiset liikunnalliset harrasteet.

Korostamme työyhteisön vuorovaikutustaitojen merkitystä. Yhteisökasvatus on meille työmme peruselementti, jota pyrimme hiomaan niin, että se vastaisi kunkin yksilön henkilökohtaisia tarpeita mahdollisimman tarkasti huomioiden kaikki ne elementit mitä tarvitaan ymmärryksen saamiseksi. Kuntouttavalla työotteella tarkoitamme omaa osallisuutta arjen jakamiseen ja tiiviiseen yhdessä tekemiseen. Tavoitteena on, että palautteen antaminen ja saaminen voi tapahtua turvallisesti molempiin suuntiin ja yhdessä oppien. Myös vaikeiden asioiden puheeksi ottaminen on osa tavoitteellista työskentelyä, jossa turvallisuus saavutetaan riittävällä läsnäololla ja osaamisella. Usein avoin keskusteluyhteys on toimivin kanava kunnioittavaan lähestymistapaan.

Vaikka kasvatusotteemme on aikuislähtöistä, tarkoittaa se samalla sitä, että aikuiset suostuvat kasvamaan yhdessä asiakkaiden kanssa ja näkemään omat kehityshaasteensa ja korjaamaan toimintaansa tarvittaessa. Pyrimme luomaan yhteisön, jossa erehtyminen on sallittua ja jossa yhteisön rakenteet ovat niin vahvat, että se antaa uskoa siihen, että kaikilla on turvallista olla yhteisön jäsen omista mahdollisista haasteista huolimatta. Osaamisemme painopiste on vaikeiden kiintymyssuhdehäiriöiden korjaavassa ja sen ennalta ehkäisevässä toiminnassa niin, että traumat eivät vahvistuisi tai tulisi uudelleentraumatisoitumista.

Tutustu kotisivuihimme
https://www.askeljuupajoki.fi/
https://iittalankotikulma.fi/
http://viialankotikolo.com/
https://www.harmonianuutajarvi.fi/

Paikka voidaan täyttää nopeastikin, rohkeasti hakemusta tulemaan. Emme vaadi CV:tä hakemiseen, ota yhteyttä niin jutellaan ja tutustutaan molemmin puolin. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan, viimeistään marraskuussa.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/8cd431a3-b...
Yhteystiedot: [email protected]
Työpaikan osoite: Sahantie 16, 35500 Korkeakoski
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.11.2024 22:00
Ilmoitus jätetty: 02.10.2024 11:58
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8cd431a3-b6c3-4ade-91aa-c7fd8107a4fe

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lastenkodin ohjaaja

Iittalan Kotikulma Oy
35500 Korkeakoski
35500 Juupajoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti