Skip to main content

Lastenohjaajan tehtävä
Tule työskentelemään eteenpäin katsovaan ja uudistuvaan kasvatuksen tiimiin, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi!
Akaan seurakunta etsii kasvatuksen tiimiin lastenohjaajaa. Tiimissä on kaksi lastenohjaajaa, neljä nuorisotyönohjaajaa sekä kasvatuksen työalavastaava. Akaan seurakunnassa on panostettu kasvatustyöhön ja meillä on halua toimia aktiivisesti yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, jonka painopisteenä on perheiden ja lasten kanssa tehtävä työ. Tehtävän runko muodostuu ryhmätoiminnasta, erilaisista lasten ja perheiden tapahtumista sekä leiri- ja retkitoiminnasta. Työ sisältää myös toimimista varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyössä tarpeen mukaan. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta sisältää säännöllistä iltatyötä ja tilanteen mukaan viikonloppu- sekä leirityötä. Tehtävässä on 3 viikon tasoitusjakson työaika 114,75 h.

Etsimme kirkon työhön sitoutuvaa, lapsilähtöistä ja vahvasti työtään kehittävää lastenohjaajaa. Edellytämme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä vahvaa vastuunkantoa omasta työstään. Uskaltaudut luoviin suunnitteluihin ja ratkaisuihin. Olet valmis tekemään työtä yli työalarajojen ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Etsimme innostunutta ja työssään oma-aloitteista työkaveria. Toivomme, että sinulla on taitoa tai ainakin halua oppia ja tehdä sometyötä. Musiikin tai liikunnan osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta toivotaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa (lastenohjaaja) tai muuta seurakunnan lastenohjaajan tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on kirkon kelpoisuusehdot täyttävälle kirVESTES vaativuusryhmän 402 mukaisesti, jonka lisäksi maksetaan mahdollista kokemus- tai suorituslisää. Tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaedun, työterveyspalvelut sekä kouluttautumismahdollisuuksia osaamisesi vahvistamiseksi. Tehtävänhoidossa tarvitset mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävään valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Hänen tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote nähtäväksi ennen tehtävässä aloittamista sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävä tulee vastaanottaa 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tehtävään jätetään sähköisesti Kirkkorekryn kautta. Hakuaika on 20.9.-6.10.2024 klo 15.00 asti. Haastattelut kutsutuille järjestetään 10.10.-11.10.2024. Osa hakijoista voidaan haastattelujen jälkeen kutsua henkilöarviointiin.
Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatuksen työalavastaava Hanna Jussila [email protected] tai 0407257415 (parhaiten tavoitettavissa iltapäivisin).

Jätä hakemus: https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2676/fi_FI
Yhteystiedot: Kasvatuksen työalavastaava Hanna Jussila, [email protected] tai 0407257415 (parhaiten tavoittaa iltapäivisin).
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Kirvestes 402
Työ alkaa: 01.01.2025
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 06.10.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 20.09.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 528e0ca2-cbd3-4115-84f4-b73c3d08e7f0

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti